- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Henky
csendes tag
''brutális megoldás: format...''
Normális vagy? Minek?!!! Format??!! A világér se akarlak kioktatni de format csak legvégső esetben!! Jó példa erre, ha pl egy vírus tönkreb@ssza a vinyó FAT tábláját...megáll az eszem...
Mért nem inkább azt mondod neki h rakja újra az XP-t? Sztem kellemesebb megoldásnak tünt volna...
[Szerkesztve] -
Haok
tag
Nekem file törlésnél az a gondom, hogy van egy 120 gigás maxtorom, és ha törölni akarok róla egy 500 megás vagy nagyobb filet, akkor törli is rögtön ...azazhogy eltűnik a file, ilyenkor a proci használat 100% , ha mégegyszer rákattintok a winchesterre, meg azt mutatja, hogy még ottvan...0,5-1 min-ig is eltart a 100% os proci használat, aztán végülis letörli a file-t véglegesen...
ez miért lehet??? már töredezettségmentesítettem a lemezt 2x is, de uanez maradt...(rackban van a vinyó 1ébként) -
[Kovi]
tag
Nekem kisfloppy vagy merevlemez formázásával volt hasonló gondom. Mikor simán jobb gombot nyomtam a meghajtón és ott kiválaztottam hogy format akkor azt írta hogy nem lehet mert vmi használa. Erre indítottam egy cmd -t és parancssorból egy format a: után még sírt hogy vmi nincs redben de ott elég volt rányomnom hogy valóban formázni akarom. erre kiírta hogy a meghajtót lecsatolta (unmount -- tiszta linux felleing ;] ) és akkor már simán tudta formázni. Formázás közben pedig ha total commanderben rányomtam a meghajtóra akkor azt írta kis hogy nincs ilyen meghajtó, szal tényleg lecsatolta.
-
Padre
tag
Nekem is volt hasonló gondom, akkor a FAR file manager letörölte a problémás file-t. Semmi mással nem tudtam leszedni, csak ezzel.
-
yerico
senior tag
Az alábbi trükk mindig beválik
Átnevez, töröl, újrabootol -
Gh0sT
addikt
válasz
burgatshow #12 üzenetére
Jaja, nekem a ő,ű betűket nem szerette az XP-m. Vagyis csak bizonyos fajtáikat. :F
-
X-COM
nagyúr
futtass egy chkdsk /f -t
esetleg megpróbálhatod parancssorból a 8.3-as neve alapján törölni (8.3-as nevek listázása: dir /x) -
Tarka
tag
Na hát így csökkentett módban is pontosan ua. írta ki:használja valami a file-t, nem lehet törölni. És ami még ''zavtosabbá'' teszi a dolgot, hogy ha egyszer megpróbálom letörölni akkor utána a CPU Usage felszökik 70-80%ra és újra kell indítani a gépet h újra használni lehessen...biztosan nem ismer vki itt egy ilyen brutális fájleltávolítót?Régebben olvastam ilyenekről, de nem emlékszem egyáltalán a nevükre....
-
Ekváádor
őstag
Nem értem mégis mi használna egy filmfájlt, ráadásul reboot után?Igen megkéne próbálni csökkentett módban, de ezt mát mondták.
-
Tarka
tag
Sziasztok!
Az lenne az én nagy gondom, hogy bizonyos fileokat(amik meglehetősen nagyok, így teljesen feleslegesen foglalják a tárhelyemet) nem bírok letörölni. Általában filmekről van szó, amelyek valami miatt hibásak. Már megpróbáltam újraíndítva a gépet de mindig ua. írja ki:a file-t valami már használja, ezért nem lehet törölni. Na de mi használna egy filmet újraindítás után? Tudnátok olyan progit mondani ami segítene eltüntetni ezeket a fileokat? Vagy egyéb módszer ezek eltüntetésére?
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Gépalkatrész csomag Ryzen 5, RX 580, B450 alaplap, 16GB RAM, ház + ajándék hűtő
- Dell Alienware AW2521H
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest