- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
fatpingvin #214 üzenetére
hát akkor meg korlátozom saját magamat
. Azért egy spotify vagy hasonló app szerintem nem kellene hogy nagy elvárás legyen, sajnos a kódolás minősége az üzleti elvárások miatt a béka s.gge alatt van.. legtöbb weboldal is marha lassú, a reklám scriptek miatt legfőképp, ezeket adblockerekkel mondjuk ki lehet iktatni.
-
Ricardo
titán
válasz
fatpingvin #214 üzenetére
Nekem anno az Alcatel max is elég volt arra amire akkor használtam. Azóta picit megváltozott a világ és megváltoztak a felhasználói szokások.
-
kchris78
veterán
válasz
fatpingvin #212 üzenetére
csak azert mert a bongeszokben futo javascriptek baromi eroforras (foleg memoria) igenyesek es egyre jobban azok lesznek. plusz egy csomo app nem nativ hanem egy bongeszo motort indit el es js kod fut benne. igy lehet cross platform valami. ezeknek nincs olyan hogy eleg memoria.
-
Ricardo
titán
válasz
fatpingvin #187 üzenetére
A két említett telefon olyan szinten kevés, gyenge vas ,2-3 giga ram, hogy hiába lehet rá fejleszteni, felesleges.
Értem, hogy a szándék jó, de a megvalósításuk egy vicc.
Ha valóban komolyan gondolnák, akkor tenni kellene alá valami értelmezhető vasat. -
akaido
addikt
válasz
A hozzászólásodból "érte_sültem" először a két készülékről ( PinePhone, Librem 5). Oké, hogy mobilfronton szinte végletesen le vagyok maradva(61 múltam), de a Fairphoneról legalább olvastam itt a mobilarenán korábban is, azonban a másik kettőről eddig semmit nem tudtam.
Amennyiben a Fairphone rétegterméknek minősül(erre itt is voltak utalások), akkor a másik kettő is gondolom annak? Ezzel nem szeretném se le, se felminősíteni egyiket sem a három közül, sőt örülök, hogy tágult a látóköröm ebből a szempontból is, arról nem is beszélve, hogy egy ember tájékozottsága-tájékozatlansága nem reprezentatív, és a PinePhone és a Librem 5 eladási statisztikáival sem vagyok tisztában(Remélem megtalálták~ják a vevőkörüket).
Mindhárom márkának nehéz dolga lesz ha az ú.n. nevezett, az eladási listák élén állókhoz(Apple, Samsung, Xiaomi, Oppo, Vivo) hasonlóan szeretnének sikeresek lenni, de úgy sejtem nem is ez a mihamarabbi céljuk. -
Rimuru
veterán
válasz
fatpingvin #193 üzenetére
+1, ha tudnam hogy belahato idon belul lesz ertelmes mainline linux support akkor mar megrendeltem volna.
De nem lesz... es ez nem csak az FP hibaja, ott van a qualcomm is.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Ezzel azért nem értek egyet, mert szerintem a Fairphone azokat célozza, akik Androidot akarnak és alapvetően sima, mezei emberek adott esetben környzettudatos világképpel, nem pedig azoknak gyárt telefont, akik utána képesek arra különböző free OS-eket rávarázsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest