Hirdetés
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
makro
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
...ami javítókészletet bepakolsz egy roboport-ba, azt nem hordják szét, csak ha javítani kell a hálózat álltal lefedett területen
Javításra felhasználják a drónok a roboportok által lefedett területen, viszont nem fogják csak úgy széthordani a többi roboport között, hogy mindegyik tartalmazzon 1-2 darabot. Lehet én nem fogalmaztam elég világosan.
Központi futószallag ( Main Bus ): Érdemes rászokni, nagyon átlátható struktúrában lehet építkezni.
Az elején nyugodtan hagyjatok rá több szabad helyet, mert később a 4 db kék szallag sem biztos hogy elég lesz ( pl vaslemez és rézlemez )A horizontális / vertikális építkezés pedig a térképtől függ, ami jobban kiadja

Nukleáris energiával jóval nagyobb bázist tudsz kiszolgálni, de ahogy írtad, kicsit többet kell az építkezéssel foglalkozni. Bár én inkább napelem/akkumulátor párti vagyok, kinek mi

Új hozzászólás Aktív témák
- HP Compaq 8100 Elite CMT PC, i5-650 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 250 GB HDD
- DJI Mini 3 (GL) Eladó 2028 01.06 Garanciális
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- MSI H81M-P33 PC, i5-4570 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 120 GB ÚJ SSD
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest