Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterson79
őstag
Nem hordják szét?
Akkor minden egyes roboporthoz kell rakni ilyen igénylőládát amibe X mennyiségű javítót kérek, a karnál pedig beállítom, hogy figyelje mennyi van bent és ha nincs elég akkor pakoljon be...Igazából csak egy gondolattal nehezebb, mint amit meg akartam csinálni, de nem vészes. Ha raksz be képet még jobb lesz

Igazat adok abban, hogy pár bázist érdemes saját kútfőből megcsinálni, utána már jobban átlátja az ember mit, hogyan kellene és ahhoz már nagy segítség az előre elkészített blueprint.
Nekem ez a bázis közepére berakott alapanyag-szállítószalagok jöttek be. Biztos van rá magyar szó, nem jut eszembe, angolban a Main Bus-t használják rá. Onnan jobbra-balra építkezés (vagy le-fel, ki hogy csinálja) mindjárt átláthatóbbá teszi az egészet és persze szervezettebbé.
Közben nézegetem ezt a nukleáris cuccot, Kovarex feldolgozó vagy milyen néven fut, hát eléggé bonyinak tűnik, aztán lehet mire összerakod egyértelmű minden

Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Otthoni időjárás-állomás
- Apple MacBook
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- BestBuy topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Sata 240GB SSD // 100/100% // számla // garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest