- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Netfone
- Google Pixel topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterson79
őstag
Nem hordják szét?
Akkor minden egyes roboporthoz kell rakni ilyen igénylőládát amibe X mennyiségű javítót kérek, a karnál pedig beállítom, hogy figyelje mennyi van bent és ha nincs elég akkor pakoljon be...Igazából csak egy gondolattal nehezebb, mint amit meg akartam csinálni, de nem vészes. Ha raksz be képet még jobb lesz

Igazat adok abban, hogy pár bázist érdemes saját kútfőből megcsinálni, utána már jobban átlátja az ember mit, hogyan kellene és ahhoz már nagy segítség az előre elkészített blueprint.
Nekem ez a bázis közepére berakott alapanyag-szállítószalagok jöttek be. Biztos van rá magyar szó, nem jut eszembe, angolban a Main Bus-t használják rá. Onnan jobbra-balra építkezés (vagy le-fel, ki hogy csinálja) mindjárt átláthatóbbá teszi az egészet és persze szervezettebbé.
Közben nézegetem ezt a nukleáris cuccot, Kovarex feldolgozó vagy milyen néven fut, hát eléggé bonyinak tűnik, aztán lehet mire összerakod egyértelmű minden

Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fűnyíró topik
- Villanyszerelés
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Elektromos autók - motorok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7400 2 in 1 360 touch, i7 8665U, 16GB, 512GB, jó akku, magyar bill számla, 6 hó gar
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
- Dell Precision 7550 i7-10850H 64GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest