- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterson79
őstag
sziasztok,
Elérkeztem megint egy olyan szakaszhoz a játékban amikor jó lenne végre használni a döntő kombinátorokat vagy mi a tökömet..
A problémám a következő: Azt szeretném elérni, hogy a drónhálózatomban mindig legyen elegendő javítókészlet, teszem azt 100 db.
Azt már megcsináltam, hogy raktam egy építőt az egyik drónállomás mellé aki gyártja a javítókészleteket, de szarásig vagy legalábbis amíg tele nem lesz az adott központ ami kb 5-600 db. Nekem nem kell ennyi, legalábbis szerintem.
Adjatok már tippet, de szájbarágósan, hogy hogy lehet elérni azt, hogy ne rakjon többet be, mint X db?
Ezt a piros és zöld drót dolgot nagyjából vágom, bár az sem tiszta teljesen, hogy miért van két szín...azt tudom, hogy velük lehet a logisztikai hálózatra kötni az eszközöket.
Azon most kezdtem el agyalni, hogy amit kérek az az egész hálózatra igaz lesz vagy csak az adott drónközpontra? Tudnak szállítani javítót két központ között?
Ti hogy csináljátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,AAM SZÁMLA (vállalkozásoknak is)
- Újszerű villámgyors 4K! Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 (Core I7 16Gb 512Gb 4K 100% Akku) laptop!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest