- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterson79
őstag
sziasztok,
Elérkeztem megint egy olyan szakaszhoz a játékban amikor jó lenne végre használni a döntő kombinátorokat vagy mi a tökömet..
A problémám a következő: Azt szeretném elérni, hogy a drónhálózatomban mindig legyen elegendő javítókészlet, teszem azt 100 db.
Azt már megcsináltam, hogy raktam egy építőt az egyik drónállomás mellé aki gyártja a javítókészleteket, de szarásig vagy legalábbis amíg tele nem lesz az adott központ ami kb 5-600 db. Nekem nem kell ennyi, legalábbis szerintem.
Adjatok már tippet, de szájbarágósan, hogy hogy lehet elérni azt, hogy ne rakjon többet be, mint X db?
Ezt a piros és zöld drót dolgot nagyjából vágom, bár az sem tiszta teljesen, hogy miért van két szín...azt tudom, hogy velük lehet a logisztikai hálózatra kötni az eszközöket.
Azon most kezdtem el agyalni, hogy amit kérek az az egész hálózatra igaz lesz vagy csak az adott drónközpontra? Tudnak szállítani javítót két központ között?
Ti hogy csináljátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tesla topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SSD kibeszélő
- iPad topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest