Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Billentyűzet
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterson79
őstag
sziasztok,
Elérkeztem megint egy olyan szakaszhoz a játékban amikor jó lenne végre használni a döntő kombinátorokat vagy mi a tökömet..
A problémám a következő: Azt szeretném elérni, hogy a drónhálózatomban mindig legyen elegendő javítókészlet, teszem azt 100 db.
Azt már megcsináltam, hogy raktam egy építőt az egyik drónállomás mellé aki gyártja a javítókészleteket, de szarásig vagy legalábbis amíg tele nem lesz az adott központ ami kb 5-600 db. Nekem nem kell ennyi, legalábbis szerintem.
Adjatok már tippet, de szájbarágósan, hogy hogy lehet elérni azt, hogy ne rakjon többet be, mint X db?
Ezt a piros és zöld drót dolgot nagyjából vágom, bár az sem tiszta teljesen, hogy miért van két szín...azt tudom, hogy velük lehet a logisztikai hálózatra kötni az eszközöket.
Azon most kezdtem el agyalni, hogy amit kérek az az egész hálózatra igaz lesz vagy csak az adott drónközpontra? Tudnak szállítani javítót két központ között?
Ti hogy csináljátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest