- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandee0817
tag
helloszia mindenki. a facebook csodálatos üzenetküldésével vannak komolyabb gondjaim. mégpedig olyan, hogy telefonon kapom az értesítéseket hogy új üzenet, stb... viszont pc-n böngészőben nem látok addig új üzenetet, felugró kis chat ablakot, fent üzenet ikon felett kis piros számot amíg újra nem frissítem az adott oldalt. ez igaz a facebook.com-ra és a messenger.com-ra is. ergo ha nincs telefon közelben vagy nincs mobilnet akkor hiába írnak vakvilágba, csak akkor látnám ha folyamat püfölném a ctrl+r-t. a következőket teszteltem: adblock ki-be kapcsolása chrome alatt, még le is töröltem. ugyanez opera és firefoxxal is eljátszva. telefonon disa messaging volt, gondoltam hátha az zavarja meg az értesítéseket (ebbe lehetett integrálni facebookot, igen). letöröltem, messenger lite, majd rendes messenger. ugyanaz az eredmény. chrome reinstall is megvolt, szintén nem segített. egy valamire gondoltam még, hogy a routerben van valami olyan beállítás ami miatt ilyen történés lehet. AZONBAN, os x alatt, opera böngészőben is ugyanez a helyzet, mai nap délelőtt működött rendesen, délután egy olyan 2 órára teljesen megadta magát, utána jó volt. este 6-kor hazaértem és azóta se jó. no vírusírtó, nem fut semmi szar háttérben, nincs 28 bővítmény, win10 oprendszer. pro guruk tanácsát várom és előre is megköszönöm. szeretném megoldani met elég defektes érzés hogy egyedül nekem szar és hiába ülök gép előtt senkivel nem tudok beszélni normálisan.
UI.: még az unoffisöl messenger for desktop-ot is letöltöttem, ott is teljesen ugyanez a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fujifilm X
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bittorrent topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓ MONITOROK
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest