Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc.
tag
Sziasztok! Nálam is eltűnt a chat feletti ticker/hírfolyam, látom másnál is, így akkor várni kell, majd megoldódik.
Viszont lenne nekem is egy kérdésem amit nem értek, és nagyon idegesít már rég óta. Ugye van a Rendezés lehetőség, és azon belül a "Legfontosabb hírek" és a "Legfrissebb események" opció. Na most én mindig a legfrissebb eseményekre teszem, hogy mindent lássak, s időrendben, de a facebook magától, időközönként mindig átrakja ezt a rendezési beállítást a legfontosabbra. S akkor megint át kell raknom a legfrissebb-re, ez nekem még nem is olyan nagy gáz, mert egyből látom ha nem jól van a Rendezés, tehát hogy a legfontosabbon van nem a legfrissebben(mivel magától átállította). De sok ismerősöm(főleg idősebbek), nem veszik észre, nem látják hol kell állítani, s hiába állítottam be nála a legfrissebbre, mivel magától visszarakja egy idő után a legfontosabbra, így csak lesnek, hogy miért van olyan kevés poszt.. Szóval hogy, hol lehet azt beállítani hogy jegyezze meg a Rendezés beállítást, és ne változtassa meg magától? Köszi.
-
Ferenc.
tag
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Látom.. nem értem nálam miért nincs ott ez! Most beléptünk barátnőm Fb-jére és érdekes nála, jobb oldalon ottvan a Kit ismerhetek eleve, amit én hiányoltam, s ugyan úgy megvan ha az Emberek-re megyek név keresés után, szépen az látszódik mint Neked! Tehát 2 helyről is előtudja hozni a kit ismerhetek funkciót.. bezzeg nálam egyik helyen sincs meg! Mit lehet tenni? Barátnőm fb-jén viszont probléma meg az, hogy magától oszt meg dolgokat a facebookja!! Pl Érdekes képek címszóval(www.touchlens.com), nincs is fennt fb-n és ossza meg a baromságokat magától a gép. Másik meg mikor bejelentkezik valami bzz sms-es oldalra, és automatikusan megossza ezt a facebook fiókja, hogy ő bejelentkezett meg sms-t küldött! Hogy lehet ezeket leállítani?? Néztük az Alkalmazásokat, de nincs egyik se ott, hogy törölni lehessen. Köszönök előre is mindent!
-
Ferenc.
tag
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Szia! Köszi a választ, én is ott kerestem ahol mondod, Emberek-en belül, de hiába, ott nem látom sehol a "Kit ismerhetek?" funkciót. Eddig jobb oldalon volt de most vagy Ajánlott oldalak, vagy főoldalról nézve Hirdetés van csak..
Csináltam egy print Screent, hogy akkor nálam így néz ki az általad írt szisztéma, az embereken belül. Direkt olyan névre kerestem rá hogy ne legyen sok így nem hosszú a lista, lehet látni az alját, de ott sehol nincs a kit ismerhetek írás, ahogy mondtad. Remélem lehet majd látni a képet.

-
Ferenc.
tag
Sziasztok! Én azt kérdezném, hogy hova tűnt a "Kit ismerhetek?" funkcó? Régebben jobb oldalon láttam, s ma kellett volna használnom, de egyszerűen sehol sem találom. Jobb oldalon márcsak 2-3 sor esemény, és tömérdek Hirdetés látható lefelé, semmi más, pedig eddig itt volt jobb oldalon. Nézem, de semelyik menük belül nincs meg a kit ismerhetek funkció, csak e-mail címre, msn-en keresztül stb stb lehet keresni. Na meg ez az egész ismerős keresés rész olyan gagyi, ha beírok helyszínt a név mellé, 0 találat jön ki.. iwiw-en legalább normálisan lehet keresni, bármi apróságra akár msn címre is.. de a facebook keresése egy nagy nulla, főleg így, hogy még a kit ismerhetek funkció is eltűnt, így egyszerűen esélyem sincs megkeresni ki lehet fennt fb-n akit ismerek de még nincs bejelölve. Valaki tud segíteni? (Még az eredeti profil kinézetem van, nemtudom ez befolyásolja-e.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_