- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Apple Watch
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
30z.Samu
félisten
Jó, csak ebből nekem még nem volt konfliktus és nem voltam biztos abban, hogy jól tettem-e...és visszagondolva rosszul is esett, hogy egyáltalán eszébe jut kutakodni. Ha megkérdezi, akkor valószínű igent mondtam volna, de így...hirtelen azt se tudtam mit lépjek. Ez nekem privát, nem tehetek róla...de nekem eszembe se jutott az övét megnézni, én bízom benne.
-
enginev3.0
félisten
Ha van egy ismerősöd, aki feltette ezt a képet, majd eltűnik az semmiben, aztán egy másik ismerősöd betetszikeli ezt a képet, akkor megjelenhet újra elöl a hirfolyamban, hogy xy tetszikelte a képet és alatta a kép
De elég kiszámíthatatlan az egész hírfolyamDe jó trükk lehet az, hogy feltöltesz egy képet teszem fel magadról, tetszikeli 10-20-30-50 ember, majd szép lassan felejtésbe merül, pár nap múlva fogod és bejelölöd magad a képen, akkor már is elöl lesz újra a kép (+likeok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Béta iOS-t használók topikja
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Logitech g29 váltóval
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest