Hirdetés
- Yettel topik
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Azt meg tudom oldani, hogy Androidon a Messenger ne egyesével töltsön be minden egyes üzenetet/eseményt, hanem frissítse úgy, mint az iPhone-on? Ha mondjuk napközben nem mobiloztam telefonnal és utána fellépek, akkor kissé frusztráló tud lenni hogy több perc után is pörögnek egyesével az üzenetek.
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Ha valakit nem jelölök ismerősnek, hanem csak rányomok a "Követem" gombra, arról kap értesítést az illető?
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Jól látom, hogy mostanság kb felesleges a Facebook állapotjelzésére hagyatkozni? Mármint arra gondolok, hogy ki elérhető és ki nem. Látok itt érdekes dolgokat, pl. van olyan hogy az ismerős mellett ott a zöld pötty, de nem ír vissza. Viszont amikor azt írja, hogy X perce offline, akkor jön tőle egy üzenet.
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! A segítségetek szeretném kérni. A Messenger-ben volt egy engedélykérés egy olyan embertől, aki nincs felvéve Facebook-on ismerősnek. Ez el lett fogadva, azóta fel is lett véve az ember ismerősnek, de ahogy bezárom és újraindítom az alkalmazást, az Engedélykérés újra feltűnik, viszont a listában már nincs ott. Erre valakinek van valami ötlete hogyan lehet orvosolni? Köszi előre is a válaszotok!
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
A hsz-eken jót nevettem! Sűrűbben is leállhatna...
Egyébként először nálam kerestem a hibát..net, iPad, stb. Aztàn ràjöttem, hogy minden más meg rendesen.
-
30z.Samu
félisten
válasz
killer1203 #12703 üzenetére
Szia! Elvileg igen. Páromnak is szokott ilyesmi lenni.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Remekelek28 #12670 üzenetére
Ez csak a konkurens proginál megy normálisan.
-
30z.Samu
félisten
válasz
enginev3.0 #12663 üzenetére
Azokból is van sok...
-
30z.Samu
félisten
válasz
enginev3.0 #12661 üzenetére
Csak az a baj, hogy sokan nem így tekintenek rá és amit ott látnak, azt készpénznek veszik és vita van belőle... Például ez a "Fent vagyok a Facebook-on, miközben lent vagyok az edző teremben." Biztos van erre a jelenségre is magyarázat, csak én nem jöttem még rá.
-
30z.Samu
félisten
válasz
enginev3.0 #12659 üzenetére
Én agyalok is a hanyagolásán, amennyi haszna van, annyi kárt is tud okozni.
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Megint én vagyok, közben rendeztük sorainkat a párommal, beismerte, hogy nem kellett volna a Facebook-ba belenézni.
Viszont a gépén nincs net már több napja, ergo Ő nem is tud felnézni a Facebook-ra és nem is netezik sehol máshol. Viszont néha kijelzi, hogy fent volt X perce. Ezt már korábban is megtapasztaltam, rá is kérdeztem, azt mondta, hogy a telefonja miatt volt ez, ahogy kap egy üzenetet, megjelenik és olyan, mintha el is olvasta volna. Nálam ki is jelzi, hogy látta. A telefonja azóta úszott egyet és működésképtelenné vált, másik nincs, viszont a jelenség még mindig fennáll. Ti tapasztaltatok hasonlót? Ha igen, ez mitől van?
-
30z.Samu
félisten
Jó, csak ebből nekem még nem volt konfliktus és nem voltam biztos abban, hogy jól tettem-e...és visszagondolva rosszul is esett, hogy egyáltalán eszébe jut kutakodni. Ha megkérdezi, akkor valószínű igent mondtam volna, de így...hirtelen azt se tudtam mit lépjek. Ez nekem privát, nem tehetek róla...de nekem eszembe se jutott az övét megnézni, én bízom benne.
-
30z.Samu
félisten
Kutatom a közvéleményt. Szerintetek bűn, ha a páromnak nem engedem megnézni a Facebook üzeneteim? Nincs takargatni valóm, csak én ezt olyan személyes dolognak tartom, mintha a postám közt akarna keresgélni.
-
30z.Samu
félisten
válasz
enginev3.0 #12628 üzenetére
Akkor majd keresünk alternatívát. Köszi.
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szűkségem. Egyre sűrűbben fordul elő, hogy a párommal chat-elnék, de nem jelenik meg neki, amit írok és ez fordítva is igaz. Szerintetek ez mitől lehet? Erről a hibajelenségről hallottam már korábban is, csak nálam ez eddig nem jelentkezett, így nem is foglalkoztam vele. Köszönöm előre is válaszotok!
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Valaki használja közületek a telón lévő Facebook alkalmazást Nokia 5230-on? Ha igen, hol tudom megnézni az értesítéseket? -Pl Kis Pista hozzászólt Nagy Józsi állapotához. - Nem találom sehol.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest