Hirdetés
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
classic B
senior tag
Olvasd el a Beeper adatvédelmi irányelveket.
Egyébként a facebook regisztrációddal pontosan ezt tetted, csak szólok. Nézd meg az adatvédelmi irányelveit, nézd meg, hogy a facebook alkalmazás és a messenger mikhez fér hozzá... Aztán érdekességképpen össze is vetheted a Beeperével.
-
-
Tamy
őstag
Ez nem lényeg, tudom, hogy nincs ilyen, ezért csináltam egy fiktív felhasználót. Az ő nevével belépve lehet majd módosítani az oldalt. Tudom, hogy a hivatalos álláspont nem ez, de a mi szempontunkból ez előnyösebb.
Közben úgy néz ki az alap probléma is megoldódik, bár nem úgy, ahogy a nagykönyvben le van írva. Próbából csináltam én is egy oldalt, felvettem a másik profilom adminisztrátornak, ott van alul egy kapcsoló, hogy teljes hozzáférés, szerintem ő azt nem kapcsolta be, mert így én teljesen ugyanolyan jogosultságokat kaptam, mint az eredeti tulaj. Innentől fogva én is tudom őt törölni, annyi, hogy neki el kell fogadnia (vagy el is utasíthatja), vagy ha nem csinál semmit, akkor egy hónap múlva automatikusan végbemegy a törlés.
-
HoTaZo
addikt
Köszi! Nehezen, de megtaláltam, magyar nyelven van nálam.
Furcsa, hogy 2 db 2022-es (szept. és okt.-i) bejegyzést blokkolták, de csak ma blokkolt úgy, hogy kérte a jelszavamat. Mobilon használom 99%-ban, azon is inkább a Lite-tal.Jó a szemed (és a zenei ízlésed), ha felismerted!
Igen, Chuck az. Aláírom, hogy téveszthető Jasonnal is. Csaltak a tokájával, ezért nem annyira pontos. 
-
goom
senior tag
Beállítások... és ott? Oldal-szerepek? Jól fordítottam? Nekem magyarul van, és én is csak magyarul tudok, sajnálom... Nem találok ilyent.
-
Hulyjegyerek
újonc
Annyira azért nem vagyok okos.
Azt sem tudom hogy kell valakit feljelenteni, vagy be...még nem volt rá soha szükségem.
Komikus az egész. xD
Arra tudok csak gondolni, hogy valóban a spam jelleg miatt tíltott le. :/
Viszont az is irónikus....mivel eredetileg egy ismerősömmel "tesztelgettünk" valamit azokkal a vackokkal, és eleve azért mentem "magamhoz" írogatni, hogy ne a vele közös beszélgetésünk szemeteljem tele.
Erre puff. 😅 -
pilipi
aktív tag
Mint ahogy az is, hogy semmilyen formában nem jelzi ha üzeneted érkezett.
Tegnap kapott a messenger lite egy nagy frissítést szólt is, hogy most már minden másképpen fog kinézni és teljesen átalakul és "szuperjófrankó" lesz minden.
Ez mondjuk igaz, de eddig tökéletesen működött most sem értesítési hang, sem felugró ablak, sem értesítési jelvények azaz mintha nem történt volna semmi.
Ha megnyitom akkor látom, hogy valaki írt.
Cache tisztítás, uninstall, reinstall engedélyek rendben és semmi.
Eddig tökéletes volt, köszönjük a nagy fejlesztést.
Azon gondolkodtam letöltöm az APKMirror-ról az előző verziót és visszarakom. -
-
Jaj, amúgy bocsi, az előző hozzászólásban abszolút hülyeséget írtam, teljesen elnéztem a topikot
(akár a topikgazda törölheti is, nehogy valaki más elkezdje keresgélni a nem létező beállítást)
Tekintve, hogy nekem nem szűri ki, megmutatod, hogy mik vannak bepipálva a külsőknél?
Használsz saját szűrőket is?(#20249) movax: Köszi

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós topik
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, csak naponta kérdezi meg itt valaki.

(akár a topikgazda törölheti is, nehogy valaki más elkezdje keresgélni a nem létező beállítást)
krizmo_