Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Gondoltam megosztom ezt, hogy vagy én vagyok hülye, vagy a márk cukorberg, de kezdek lassan megőrülni.
    A nagy kavarodásban megváltoztattam a facebook jelszavamat, és valamiért töröltem a böngésző összes előzményét, sütijeit, jelszó beállításait, ja igen, pont azért, mert nem tudtam ide belépni a hardverapró-ra. Hogy töröltem mindent, egyből nem a bad gateway jött be...
    Szóval, facebook:
    Jelszó nem jó, jelszóemlékeztető, elvileg kiküldte a freemailes címemre. Kb 6 óra késéssel meg is jött, de úgy tudom beírni csak a megkapott kódot, ha megint beírom a rossz jelszavamat, és kiküldetem a kódot....
    Erre a facebook közli, hogy írjam be az új jelszavakat, erre nem jó valami...
    Újabb próba, eredmény: You have tried entering too many codes. Try again later.
    Ennek is már lassan 6 órája, feltettem a létező összes böngészőt, folyton törlöm az előzményeket, sütiket, de semmi....
    Csak nehogy valaki így járjon, mint én....
    A fontossága az lett volna a dolognak, hogy pont egy nagyon jó ismerősömnek lenne a születésnapja, és hát ugye facebook, már mindenki ott éli sajnos az életét, és pont oda nem tudok neki írni...:(
    Kösz cukorberg, ismét.... :W

Új hozzászólás Aktív témák