Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Breki

veterán

válasz Breki #37118 üzenetére

Na úgy néz ki végre van haladás, tegnap megpróbáltam belépni és már az új email címem is ott van a támadóé mellett.

Hab a tortán, hogy erről semmi értesítést nem küldtek, szerencsém volt, hogy eszembe jutott.

Így kaptam kódot e-mailre végigmentem a hitelesítésen akkor látom, hogy valószínűleg a támadó kétfaktoros hitelesítést állított be, kérte a hitelesítő kódot, szerencsére volt más módszer így végül eljutottam oda, hogy szelfi hitelesítés kért.

Ugye ez kétféleképpen lehetséges, gépi hitelesítés ami lehet egy perc illetve lehet emberi ellenőrzés ez 48 óra, előbbit kértem elvégeztem, de azután mégis 48 órát írt a hitelesítésre, hogy én vagyok az.

Illetve jött még egy ilyen levél.

Kedves.....!!!

Nemrég személyazonosság-igazolási kérést kaptunk a fiókodra vonatkozóan.

A személyazonosság igazolása azt jelenti, hogy kérünk tőled egy másolatot valami olyan okmányról, amelyen fel van tüntetve a neved, hogy így tudjuk megerősíteni a személyazonosságodat.

Lehetséges lépések Ha te küldted ezt a kérést, nincsen semmi teendőd. Ha nem ismered fel ezt a kérést, jelentkezz be a Facebook-fiókodba, és végezd el a kétfaktoros hitelesítést, amikor kéri a folyamat. Kérjük, ne küldj újabb személyazonosság-ellenőrzési kérést.

Üdvözlettel:

A Facebook csapata

Őket ismerve még biztos lesz még benne csavar, de legalább már látszik a fény az alagút végén. :-)))

Új hozzászólás Aktív témák