Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Gondolom erre a hülyeségére nincs megoldás amit pár hete kezdett el, hogy a Hírfolyamomba berak, akár már a legelső helyre random embereket, hogy kövessem, de mindig olyan posztot amiben valaki háborog valamin. A fiatalokon, a rendszeren, az árakon, a kutyasétáltatókon.... Rohadtul nem érdekel sem a hülyeségük, sem nem is ismerem ezeket az embereket, miért akarnám követni?
    Három blokkoló is fut, mindegyik maxon, listekkel megpakolva és még mindig nem hagyta abba, ebből gondolom, hogy ez marad is ilyen. :W

Bezzeg megint elkezdte azt a bugot, hogy posztolok valamit és ismerőseimnek csak 3 nappal később mutatja meg, mert akkor kezdenek jönni a lájkok.
    Az egyik bolt kora reggel kirakott egy akciót ami éjfélig tartott és este 11-kor értesített ez a szerencsétlen a harangocskával pedig ránéztem aznap legalább 3x, hogy a bolt új posztot adott ki, hát akkor én már nem álltam neki rendelgetni, aludni akartam.
    Agyhúgykövet lehet ettől kapni, nem csodálom nyugatabbra miért használják sokkal kevesebben.
    Ez az egész topik sem áll semmi másból csak a folyamatos panaszokból. Ez brutális, nincs még egy ilyen szoftver, platform ami ennyire drasztikusan kiugróan hulladék a közösség jelentős része által megjegyezve is. És b+ mégis bent van a top5-ben kb.

Új hozzászólás Aktív témák