Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Gondolom erre a hülyeségére nincs megoldás amit pár hete kezdett el, hogy a Hírfolyamomba berak, akár már a legelső helyre random embereket, hogy kövessem, de mindig olyan posztot amiben valaki háborog valamin. A fiatalokon, a rendszeren, az árakon, a kutyasétáltatókon.... Rohadtul nem érdekel sem a hülyeségük, sem nem is ismerem ezeket az embereket, miért akarnám követni?
Három blokkoló is fut, mindegyik maxon, listekkel megpakolva és még mindig nem hagyta abba, ebből gondolom, hogy ez marad is ilyen.
Bezzeg megint elkezdte azt a bugot, hogy posztolok valamit és ismerőseimnek csak 3 nappal később mutatja meg, mert akkor kezdenek jönni a lájkok.
Az egyik bolt kora reggel kirakott egy akciót ami éjfélig tartott és este 11-kor értesített ez a szerencsétlen a harangocskával pedig ránéztem aznap legalább 3x, hogy a bolt új posztot adott ki, hát akkor én már nem álltam neki rendelgetni, aludni akartam.
Agyhúgykövet lehet ettől kapni, nem csodálom nyugatabbra miért használják sokkal kevesebben.
Ez az egész topik sem áll semmi másból csak a folyamatos panaszokból. Ez brutális, nincs még egy ilyen szoftver, platform ami ennyire drasztikusan kiugróan hulladék a közösség jelentős része által megjegyezve is. És b+ mégis bent van a top5-ben kb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Autós topik
- Kutya topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_