Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szia

Köszönöm, hogy segítesz!
    A PC-ról töröltem a kettős azonosítást és azóta nem enged vissza…
    Kb egy hónapja már töröltem és utána vissza raktam, mert nélküle nem engedett belépni…
    Telefonomat cseréltem, ezért töröltem ki egy hónapja és pár hete a kettős azonosítást…
    Próbálgattam új telefonom ha lesz hogyan fogok tudni belépni róla…
    és
    (Ez most szervízben van arra várok , hogy ha vissza jön talán azzal be enged és tudok valamit csinálni…)

Asztali Számítógén léptem be a facebook oldalamra több mint 5 éve fixre gond nélkül!
    (Pár hónapja egyik ismerős javasolta, hogy kapcsoljam be a kettős azonosítást…
    Előtte sosem volt gondom és simán betudtam lépni telefonról…)
    Tehát nem kért semmit a számítógép/facebook
    Számítógépen el volt mentve a jelszavam és ennyi…
    A TOTP 2FA nem is halottam soha, most hogy írtad néztem utána…
    (Meg telefonok sem kértek soha semmit, bár túl gyakran nem cseréltem a telefont.
    A lényeg amig a kettős azonosítás nem volt beállítva simán betudtam új telefonról is lépni gond nélkül…)

Ahogy írtam pár hónapja állítottam be a kettős azonosítást…
    Azóta van a probléma…
    A telefon, ami szervizben van egy iphone 14 pro max , az már több mint 8 hónapja megvan…
    A kettős azonosítás beállítása előtt már megvolt ez a telefon…

Szervizbe elvittem a telefont több hónapja akkor volt elsőre szervizbe…
    Akkor beletettem a simet egy másik telefonba , és azzal már nem engedett be…
    Az engedély kérést a iphone 14 pro max küldte, ami szervízben volt…
    Itt volt akkor egy kettős azonosítás törlése a PC-n!
    Ki írta a facebook, hogy vissza kell állítani a kettős azonosítást nélküle nem enged vissza
    Itt akkor működött a facebook menüje
    Gond nélkül visszaengedett, vissza raktam azt a beállítást ami volt eddig.

Egy hónapja kb bevittem a szervízbe megint a telefonomat.
    Akkor töröltem megint a kettős azonosítást PC-ről.
    Akkor már nem engedett vissza…
    A gomb, amit a képen látsz nem működött hetekig…
    Rá kattintottam és visszadobott a bejelentkezésre ennyi…

Most működik a gomb, de azt írja ki, hogy
    „Jelenleg ezt a módosítást nem tudod elvégezni.
    Ez azért van, mert észleltük, hogy olyan készüléket használsz, amelyet általában nem szoktál, és gondoskodnunk kell a fiókod biztonságáról.
    Ezt a változtatást akkor fogjuk lehetővé tenni számodra, ha már egy ideje használod ezt a készüléket.”

Az a szánalmas, hogy ezen a PC-n léptem be szerintem amióta megvan ez a facebook lapom több mint 10 éve…
    Nem lett semmi változtatva, nem lett újratelepítve a PC.
    Tehát a PC számítógép egy fix pont! Jelszó el volt mentve a PC-n és ennyi beléptem a facebookra
    Telefonnal meg eltelt években nem volt gondom, mert pár hónapja lett bekapcsolva ez a kettős azonosítás, amit már ugye kiszedni nem lehet…

Én egy átlag felhasználó vagyok.
    Visszaolvastam kicsit tegnap, láttam, te azért szakember vagy.
    Tudom, hogy facebook nem nagyon van ügyfélszolgálat meg kb semmi.
    Nem igazán lehet velük kapcsolatot felvenni, meg ok nélkül tiltják az embert/cégeket stb

Laikusként az lehet talán az egyetlen megoldás, ha vissza kapom a telefont és azzal megpróbálok majd belépni / vissza állítani PC-n a dolgokat...
    Nem tudom élő embert facebook el lehet egyáltalán érni...
    Egy egyszerű felhasználónak egy ilyen kis országba.
    Spanyolországba van ismerős, aki informatikus, facebook nem ért olyan szinten,de mondta náluk sincs ügyfélszolgálat + gomb hibás volt azzal ő sem tud mit csinálni...

Igyekeztem jobban megfogalmazni a dolgokat.
    Remélem így már érthető az egész.

Új hozzászólás Aktív témák