- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
hwswinfo
csendes tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Lehet, hogy volt előzménye igen, lehet, hogy másik komment is volt már ami valakinek nem tetszett...és azért van 30 nap nem 7 stb...de akkor is érted, mot megvagyok lőve...+ igen, van akit megfognak van akit nem..most így jártam...de elvonási tüneteim lesznek meg fontos dolgaim lennének facén és most nem lesz...érdekes 1 hónap elé nézek.
:-(
Vele foglalkozok, nem itt van gond..hanem, hogy ő pont az a fajta, aki nem sminkeli magát, se nem festi se körmét se semmi, mert úgy helyes és szép és imádom ahogy van.
És nem bírom ezeket a bazári k. kinézeteket pont emiatt, ő így hívja az agyon vakolt nőket, de pláza cicáknak is lehetne..és megírtam egyik ilyen poszt alatt, mert a nő agyon vol festve, meg műhaj műszempilla, ronda piros rúzs stb...erre valamelyik agyhalottnak ez nem tetszett úgy látszik..
Amúgy meg a másik fele amit írtam, hogy ez gáz, hogy apám is most ha belép a fiókjába, ott is azt írja ki mint nekem, hogy hiba lépett fel, nem oszthat meg semmit stb. 30 napig..itt valami nem oké, csak azért mert egy nevünk van, mi lehet ez..?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
:-(