Hirdetés
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Miért te nem szoktál illetve neked még nem írtak? Tudod mit magánügyed, én szoktam csoportban idegenekre írni, ha épp kell vagy valami érdekel, és nekem is rengeteg idegennel van tele az arhívumom akik csak úgy rám írtak, szóval nem értem, hogy mit nem értesz továbbá megkérnélek, hogy ne írj nekem főleg nem ebben a stílusban, én sem szólok hozzád. Szóval én még mindig azt mondom, az a rész amit másoltam, azért a fészbuk felhasználók 1 jó nagy részét kitilthatnák.... sőt csak csendben megsúgom, ha emberek akarnak írni privátot, 95%- már nyomja is az ismerősnek jelölés gombot..... szóval .... ja még mielőtt megkérdezed én nem szoktam ismerős jelölés gombot nyomkodni mert az már szerintem is illetlenség, előtte megkérdem, no megb van annyi eszem, hogy attól még a magán üzenetet megkapja, ha nem jelölöm, de sajnos rengeteg embernek ez reflex vagy csak így akarja elérni, hogy észre vedd a privátot, de nekem akkor se jutna eszembe a facebookhoz futkosni, hogy zaklatnak, megkérdezem , hogy mit szeretne és kész meg megmondom, hogy ezért még nem szükséges bejelölnie, és mégegyszer NEM kötelező velem beszélgetned én sem írok neked.... (csak a felesleges offot és feszültséget gerjesztetted megint)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fűnyíró topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_