Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• repvez

addikt

válasz krizmo_ #20254 üzenetére

Még jó , hogy az olyan funkciókat megszuntetik aminek egy kis értelme is van és olyanokat tesznek helyette ami fulra felesleges fixen kint lenni. ha meg akarok keresni oldalakat akkor beirom a keresobe, nem kell kint lenni non stop , jobb fennt.
    A megszunt menüben legalább lehetett találni uj ismerősoket vagy olyan képeket témákat amik érdekeltek amikor egy ismerösöm lájkolta vagy megosztotta, de nem jelent meg a üzenöfalamon.

DE arra nem képesek ráfeküdni, hogy normális szürökkel megáldott keresöt tegyenek bele, amivel megtalálhatoak, olyan személyek akiknek nem emlékszünk a pontos nevére vagy megváltozott számunkra ismeretlen helyre ahol lakik.

Meg a másik, hogy minek van a közeli ismerős beállitás, ha pont roluk nem kapok normális értesitéseket.
    Az egyik ismerösöm be van állitva, hogy első helyen is legyen és amikor megoszt valamit látszik is elsö helyen addig mig ujra nem frissitem az oldalt onnantól már nem látszik az üzenőfalamon csak a sajátjánál látom.

Meg régebben az összes likját és tevékenységét is láttam ha ezt a beállitást használtam valakinél, most meg már csak ha megoszt valamit.

Szóval idővel egyre szarabb lesz , már nem az a cél, hogy tényleg kapcsolatok alakuljanak ki hanem , hogy minél több fost nézzen az ember, mert reklám és egyéb kéretlen tartalom az van .

Új hozzászólás Aktív témák