Hirdetés
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
krizmo_
üzenetére
Még jó , hogy az olyan funkciókat megszuntetik aminek egy kis értelme is van és olyanokat tesznek helyette ami fulra felesleges fixen kint lenni. ha meg akarok keresni oldalakat akkor beirom a keresobe, nem kell kint lenni non stop , jobb fennt.
A megszunt menüben legalább lehetett találni uj ismerősoket vagy olyan képeket témákat amik érdekeltek amikor egy ismerösöm lájkolta vagy megosztotta, de nem jelent meg a üzenöfalamon.DE arra nem képesek ráfeküdni, hogy normális szürökkel megáldott keresöt tegyenek bele, amivel megtalálhatoak, olyan személyek akiknek nem emlékszünk a pontos nevére vagy megváltozott számunkra ismeretlen helyre ahol lakik.
Meg a másik, hogy minek van a közeli ismerős beállitás, ha pont roluk nem kapok normális értesitéseket.
Az egyik ismerösöm be van állitva, hogy első helyen is legyen és amikor megoszt valamit látszik is elsö helyen addig mig ujra nem frissitem az oldalt onnantól már nem látszik az üzenőfalamon csak a sajátjánál látom.Meg régebben az összes likját és tevékenységét is láttam ha ezt a beállitást használtam valakinél, most meg már csak ha megoszt valamit.
Szóval idővel egyre szarabb lesz , már nem az a cél, hogy tényleg kapcsolatok alakuljanak ki hanem , hogy minél több fost nézzen az ember, mert reklám és egyéb kéretlen tartalom az van .
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 64GB Space Gray Megkímélt állapot 82% akkumulátor
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest