Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HS 2142

őstag

válasz Sirandrish #107 üzenetére

Mármint a gonosz döntéseidnek van-e úgy általában hosszútávú hatása? Ez a mellékküldetésekre nem jellemző, ott ha gonosz vagy akkor az általános megítélésed romlik valamennyit, de ez csak az befolyásolja, hogy a falusiak azért adnak ajándékokat neked, mert annyira szeretnek vagy azért, hogy takarodj el minél hamarabb a közelükből. :DDD (Amúgy érdekes ez is, gonosz karakterem is volt leöltem pár falusit és bocsánatot kértem, erre azt vettem észre, hogy jobban szeretnek az emberek, mint a gyilkosság előtt.)
    Viszont amikor majd hozod sorra a döntéseket és hallgatsz Reaverre, annak látványosabb hatásai is lesznek. (annyira bírom a csávót, hiába kezdtem jó karit, mindig lementettem és az ő érveire hallgattam, mert tudni akartam mi történik, de utána visszatöltöttem) :)
    Még ide kapcsolódik, hogy ha Aurora ügyében majd Reaverre hallgatsz, akkor megszerezhetsz egy random fegyvert, amit a jóságos utat követve amúgy nem. Érdemes lesz előtte menteni és megnézni, hogy megéri-e kicsit gonoszkodni. (A random fegyverekről annyit, hogy szerintem az elején már kiosztja, mit hol fogsz találni, mert mentettem a láda kinyitás előtt és visszatöltés után ugyanaz a fegyver volt ott.)

Új hozzászólás Aktív témák