Új hozzászólás Aktív témák
-
kmiki20
senior tag
Köszönöm a segítséget,végre sikerült jáccani a gammel.Márcsak 1 gondom van.Nincs hang és így azért nem az igazi.
Mindenesetre nagyon jó maga a játék. -
kmiki20
senior tag
Az alábbi errorokat mentette nekem le:
[ErrorMsg]
GENERIC_ERROR = ''Internal FEAR.exe error: %1!d!.''
MISSINGWORLDMODEL = ''Missing WorldModel: %1!s!.''
CANTLOADGAMERESOURCES = ''Can't load game resources in %1!s!.''
CANTINITIALIZEINPUT = ''Can't initialize DirectInput.''
UNABLETORESTOREVIDEO = ''Unable to restore video mode.''
USERCANCELED = ''User canceled.''
INVALIDWORLDFILE = ''%1!s! is an invalid world file.''
MISSINGMODELFILE = ''Missing model file %1!s!.''
INVALIDMODELFILE = ''%1!s! is an invalid model file.''
MISSINGSPRITEFILE = ''Missing sprite file %1!s!.''
INVALIDSPRITEFILE = ''%1!s! is an invalid sprite file.''
NOGAMERESOURCES = ''No game resources specified.''
MISSINGWORLDFILE = ''Missing world file %1!s!.''
CANTRESTOREOBJECT = ''Unable to restore object (class %1!s!).''
SERVERERROR = ''Server error: %1!s!.''
INVALIDOBJECTDLLVERSION = ''Object DLL %1!s! is an invalid version (%2!d!). Current version is %3!d!.''
INVALIDSHELLDLL = ''Invalid shell DLL %1!s!.''
INVALIDSHELLDLLVERSION = ''Invalid shell DLL version for %1!s!. DLL version is %2!d!, current version is %3!d!.''
MISSINGSHELLDLL = ''Missing shell DLL %1!s!.''
CANTCREATECLIENTSHELL = ''Can't create client shell.''
UNABLETOINITSOUND = ''Unable to initialize sound system.''
INVALIDSERVERPACKET = ''Got an invalid server packet.''
MISSINGCLASS = ''Missing class: %1!s!.''
ERRORINITTINGNETDRIVER = ''Unable to initialize network driver %1!s!.''
INVALIDNETVERSION = ''Network protocol version mismatch - your version: %1!d!, server's version: %2!d!.''
CANTCREATESERVERSHELL = ''Unable to create server shell.''
ERRORLOADINGRENDERDLL = ''Error loading render DLL %1!s!.''
ERRORCOPYINGFILE = ''Error copying file %1!s!.''
Remélem vki kihámoz belőle vmit. -
kmiki20
senior tag
válasz
Motion_Blur #292 üzenetére
1xűen kiszál az emberke a kocsiból és beszorul a quka és a kocsi közé.Se a qukára se a kocsira nem lehet felugrani,így csapdába kerül az ember.Nem lehet továbblépni sehogyse.Próbáltam,h visszább gyalogolok,de akkor kiesek a pályáról.Ha a textúra mögé megyek,már majdnem sikerül megkerülnöm a kocsit,de mégis leesek és meghalok.Már v 100x próbáltam de az eredmény mindíg ugyan az.--->R.I.P.
-
kmiki20
senior tag
Vki lécci csináljon 1 mentést,h azok is jáchassanak vele akiknek nem megy tovább a kocsinál!!!!!!
-
kmiki20
senior tag
Na senkise akar mentést adni azoknak akiknek nem megy a game??
-
kmiki20
senior tag
Sztem rájöttem a autós bug megoldására.Hogyha lehet menteni,akor vki akinek tovább lép a game az pls csináljön 1 gyors mentést és küldje el azoknak msn-ben,v mailben akiknek nem lép tovább a game az ominózus autó vs. szemeteskuka résznél(még a játék legelején)
Remélem kivitelezhető az ötletem,sé remélem akad majd jószándékú emberke aki elküldi a többi emberkének a mentését.
Előre is köszi a segítséget!!! -
kmiki20
senior tag
Hi,
A következő a problémám.Mikor sikerül bejutnom a játékba,már az elején kiszál a csávó a kocsiból,és semmit se tudok csinálni,max kilövöm a söfőrt amiért kivágott a kocsiból
Vki esetleg tudja a megoldást??
Ja igen nekem is volt fekete képernyőm,de szerencsére sikerült megoldanom.(ThX annak aki linkelt 1 oldalt a problémával kapcsolatban.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged