- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Ez a topik le lett zárva, a következő topikban lehet feltenni a kérdéseket: F-Secure termékek
Aktív témák
-
fgabor87
tag
Jahh, és aki megveszi 1-2 évre, annak is ennyiben elintézik? :S
Hát, akkor szerintem ennyi is volt, ezzel most egy életre elásták magukat nálam.
Durva, hogy egy ilyen szintű program supportja ennyiben kimerül. :S Egyik haveromnál is ugyan ez volt, de ott a gépen volt előtte nod, akkor még azt gondoltam, hogy biztosan összeakadt valami. De akkor ezek szerint ez egy telepíthetetlen program. -
fgabor87
tag
Hogy a fenébe lehet feltelepíteni az Internet Security 2013-at?
Regisztráltam Chip magazinos kóddal. E-mailben kaptam egy kulcsot, meg egy linket, ahonnan le tudom tölteni a telepítőt. Fogtam próbaképpen egy full szűz üres win7 virtuális gépet. Telepítő indít, valamit felrak, majd kéri a kulcsot. Bemásolom, el is fogadja, majd feljön egy újabb ablak, miszerint: Nem sikerült beolvasni az előfizetési adatokat.
Már többször is próbáltam, de semmi.
Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest