- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a topik le lett zárva, a következő topikban lehet feltenni a kérdéseket: F-Secure termékek
Aktív témák
-
fgabor87
tag
Jahh, és aki megveszi 1-2 évre, annak is ennyiben elintézik? :S
Hát, akkor szerintem ennyi is volt, ezzel most egy életre elásták magukat nálam.
Durva, hogy egy ilyen szintű program supportja ennyiben kimerül. :S Egyik haveromnál is ugyan ez volt, de ott a gépen volt előtte nod, akkor még azt gondoltam, hogy biztosan összeakadt valami. De akkor ezek szerint ez egy telepíthetetlen program. -
fgabor87
tag
Hogy a fenébe lehet feltelepíteni az Internet Security 2013-at?
Regisztráltam Chip magazinos kóddal. E-mailben kaptam egy kulcsot, meg egy linket, ahonnan le tudom tölteni a telepítőt. Fogtam próbaképpen egy full szűz üres win7 virtuális gépet. Telepítő indít, valamit felrak, majd kéri a kulcsot. Bemásolom, el is fogadja, majd feljön egy újabb ablak, miszerint: Nem sikerült beolvasni az előfizetési adatokat.
Már többször is próbáltam, de semmi.
Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Opel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest