Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Betáblázta magát az Oppo
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Ez a topik le lett zárva, a következő topikban lehet feltenni a kérdéseket: F-Secure termékek
Aktív témák
-
motacilo
aktív tag
Üdv, F-Secure rajongók!
Nagy a csend, ennyire problémamentesen megy a program?
Feltettem kíváncsiságból a laptopomra a Win 8 prof. változatát és majdnem FSIS-t raktam fel a NIS helyett, mert a bejelentkezési segédje kezdett kiakasztani (de azt a megfelelő helyen kifejtettem). Sajnáltam a mobilnetemet lehúzni a telepítővel és inkább maradtam a NIS-nél , de ha tényleg zavartalan a működése akkor elgondolkodom rajta. -
motacilo
aktív tag
Vajon miért szeretik az online installert? Hol van offline? Muszáj a korlátos mobilnetemet terhelnem 100 megányi forgalommal, ha a munkahelyemen is leszedhetném és otthon már csak telepíteni kellene (tudom egyéni szocproblem, de mégis
). -
motacilo
aktív tag
Aki XP-s és ragaszkodna az F-Secure termékéhez két választás adódik: sima AV+ külön tűzfal vagy marad a 2012-nél. Nem hiszem, hogy az előző verzióhoz képest ugrásszerű változás/javulás következik be (és ez más AV termékre is tartom). Kizártnak tartom, hogy egy friss (esetleg még bugos) védelmi szoftver jobb alternativa lenne, mint a régebbi verziószámú, de bevált termék. Egyszóval nincs potenciálisan veszélynek kitéve senki, csak azért mert korábbi verziószámú terméket használ, a többi pedig marketing. Egyszerűen nem tudnak már mit kitalálni az AV cégek, nem is nagyon lehet.
-
motacilo
aktív tag
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Proaktívban eddig sem volt erős: [link]. Vírusvédelem tekintetében szerintem közömbös, nem rossz a win fala ill. nem rosszabb mint az F-secure sajátja
, de erre gondolom a finnek is rájöttek és inkább a vírusvédelemre gyúrnak. Átlagos felhsaználónak, átlagos vagy az alatti gépre átlag feletti védelem szerintem még mindig! -
motacilo
aktív tag
Azt írják, még egyszer 3 hónapra megújítható, tehát fél évre van F-secure IS 2013.

-
motacilo
aktív tag
Valami jó kis promóciót bedobhatnának a köztudatba a finnek, hogy népszerűsítsék az új terméküket! Mondjuk fél év ingyen

-
motacilo
aktív tag
Mikorra várható a végleges 2013? Már a legtöbb biztonsági programból kijött ez a verzió.
Látom már tárgytalan
Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de mondjuk van könyvtár is a világon (bár ahogy én látom egyre kevesebben ismerik ezt az intézményt, főleg a fiatal korosztály).
).
, de erre gondolom a finnek is rájöttek és inkább a vírusvédelemre gyúrnak. Átlagos felhsaználónak, átlagos vagy az alatti gépre átlag feletti védelem szerintem még mindig!