Hirdetés
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
Szó sincs egóról. Én nem látom hasznát egyiknek sem eddig. Ott ül a telón, szép kis statisztikákat írogat és kész. Cserébe tudja az adataim. Legboldogabb vagyok, ha javasoltok olyat, amit apám telefonjára rakhatok, aki viszont az ég világon MINDENT beszív, amit a net kiköp. Lehetőleg persze tudjon magyarul. Lehet pénzes, az előfizetést viszont nem kedvelem..
-
zizidor
őstag
"egóból nem költesz ilyesmire"
Bocs, ma nem vagyok formában, biztos az április 1 hatása. Szóval nem arról van szó hogy nincs, csak nem fizetős (Bitdefender Free), bár egy ideje már fontolgatom a pro verziót, egyelőre még ez van. A fél életem meg inkább a Proton termékekben. Troy Hunt is nagy valószínűséggel jobban járt volna olyan jelszó menedzserrel, ami URL vagy app ID alapján működik (pl. Bitwarden és társai).
És nem, egyik sem fizet a reklámozásért.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újra bemutatta a OnePlus a 12-t és az Ace 3-at is, utóbbit más néven.
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest