Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdmis
tag
válasz
RetepNyaraB #2704 üzenetére
Lakatolom az alkalmazás választóban, meg az akkumulátor optimalizálás ki van kapcsolva. Nekem ennyi van állítva és nem zárja be
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
RetepNyaraB #2704 üzenetére
Nekem sehogy nem sikerült.. Egyedül a Google tárcsázót nem nyitja újra, de azt meg nem szeretem..
-
zizidor
őstag
válasz
RetepNyaraB #2679 üzenetére
Arra számítottam, de a matt fóliának is megvan az előnye, nem csillog a lekerekített széleknél, én nem marad rajta ujjlenyomat. De ekkora különbségre nem számítottam.
Vettem egy matt fóliát is tartaléknak, szerintem nem mostanában lesz rá szükség. -
Sanya
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #2650 üzenetére
Ha angol-kínai fordító elég, akkor ez a te programod.
-
zizidor
őstag
válasz
RetepNyaraB #2623 üzenetére
Én semmit. Nem is azért írtam, csak hogy vannak esetek amikor hiába vagy óvatos és magabiztos, nem azon fog múlni.
-
zizidor
őstag
válasz
RetepNyaraB #2620 üzenetére
"Még megnyugtatóbb odafigyelni mit csinálsz"
Ez az úgynevezett hamis biztonságérzet. Egy csomó olyan sérülékenység van, aminek a kihasználásához nincs szükség emberi közreműködésre, vagyis teljesen mindegy mennyire vagy óvatos, mert nem azon múlik. Aki elég idős, még emlékezhet pl. a Blaster vírusra. Elég volt neki ha csatlakoztál a netre, semmit nem kellett letölteni vagy bármire rákattintani.
-
válasz
RetepNyaraB #2616 üzenetére
"Alkalmazásbolt levédett"
Nagyon nem, rendszeresen visszatérő hír, hogy százasával szedik le a csaló appokat. Addig viszont azok simán elérhetők egy kattintással. Én ESET-et használok, ha másra nem, arra tökéletes, hogy a letöltéseket átnézze. Éves szinten nekem megér 3000 forintot, de lehet még annyiba se kerül.
-
válasz
RetepNyaraB #2616 üzenetére
+1
-
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #2604 üzenetére
Mindent kilövök azonnal ami nem kell (utálom amikor a háttérben van és nem tudom mit csinál ott). Szóval 4GB Rammal is elvagyok (egy Moto készüléken).
Timer
Sajnos nem nagyon van most jó akció amazonnál egyikre sem, így szerintem javítás lesz belőle.
Most nem lengyeleknek kell küldeni, hanem Hollandiába. Meglátjuk...
Köszönöm! -
T. I.
senior tag
válasz
RetepNyaraB #2565 üzenetére
Ugyanezt tapasztaltam én is. G-cam mod a régebbi, nem kimondottan flagship telókon okozott nagy meglepit. Az op12-vel a gyári kamera hasonló képet készít. Nincs hiba se az algoritmussal, se a lencsékkel.
Én azt mondom, hogy a Samsung note 8 volt az első olyan teló, amivel már olyan képet lehetett lőni, hogy hű-ha.
Na ezt már bőven hozza a op12 is. Aki ért kicsit is a fényképezéshez, az ennél gagyibb kamerával is tud szépet lőni, aki meg balfsz, annak a pixel/iphone-os képei is színvonaltalanok lesznek. -
válasz
RetepNyaraB #2565 üzenetére
Hát igen, a Pixelt is dícsérik, nekem ott az nem jön be, hogy már elég drága ahhoz, hogy ne akarjak kompromisszumot, de általában két generációval le van maradva hardverben, kijelzőben a konkurenciától. Ha ezt elfogadjuk tényként, akkor meg inkább iPhone, a jobb értéktartása miatt.
Bár én egy telefonban még most is inkább egy mini számítógépet látok, mint kamerát, ezért is választom az OP-t.
-
válasz
RetepNyaraB #2556 üzenetére
Na, akkor most várok mindenkitől egy csendes fejbiccentést, aki a 12 bemutatásakor leszólt azért, mert már előre közöltem, hogy ennek a telefonnak IS egy átlagos hígf_s lesz a kamerája IRL, ahogyan az volt minden egyes OnePlusnak a maga kategóriájában, cirka 8 éve. A tesztek a legtöbb esetben jónak titulálják a kamerát, de nem vizsgálják soha néhány frissítéssel később. Pedig kellene, mert egyre rosszabb lesz a tapasztalataim alapján, ráadásul a kiindulási állapot se nagy valami...
(...éééés még mielőtt valaki szerint OP ellenes lennék, felhívnám a figyelmét, hogy épp most konfolok fel 4 darab NORD 4-et a cégnek, amit a Samsung ellenében választottam, azt meg már le se írom, mennyi OP-t használtam, illetve használ a Család is általam. Ettől a tény még tény marad, ha valaki fotózásra keres mobilt, ezt a brandet jobb elfelejteni. Finomítva a kijelentésen, más gyártók jobb fotós képességeket adnak az adott kategóriában.)
-
petipetya
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #2543 üzenetére
Nálam (12R) a kezdetektől fogva működik a wifi hívás. Beállítások/ mobilhálózat/ elsődleges SIM/ wifi hang. Repülőgép módban van itthon a teló, és gond nélkül indítom és fogadom a telefonhívásokat és az sms-t (nem mintha olyan sok lenne ezekből).
-
Tibor7878
tag
válasz
RetepNyaraB #2532 üzenetére
Telekomrol megy az internetem, yettelrol beszélek. (térerővel nincs gond)
Úgy figyeltem meg, ha telekomra jön a hivás, akkor nincs ilyen baj. Ha a yettelre akkor igen. Megnézem az ajánlott beállítást, köszönöm! -
manokaki
addikt
válasz
RetepNyaraB #2515 üzenetére
nekem pl Oneplus 13-on a régebbi ment ..
-
manokaki
addikt
válasz
RetepNyaraB #2513 üzenetére
én régebbi kiadásu Nova-t használok .. 7.0.57
-
Trailblazer
veterán
válasz
RetepNyaraB #2511 üzenetére
Én se már. Bizonyos dolgok miatt a rootolás már nem kivitelezhető, amellett OnePlus-on nem olyan egyszerű, mint Xiaomi-n volt.
-
Trailblazer
veterán
válasz
RetepNyaraB #2505 üzenetére
A Lawnchair fejlesztése leállt egy jópár évig, újraindult már? Anno ezért hagytam azt is el.
-
manokaki
addikt
válasz
RetepNyaraB #2507 üzenetére
Akkor nem gáz a Nova launcher rajta ? Megy rajta rendesen ..ez azért jo hir
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
RetepNyaraB #2505 üzenetére
Felraktam a lawnchairt. Valóban van egy fél másodperc a kezdőlapra ugrással. Ahogy olvastam ez ilyen - én együtt tudok élni vele. Amúgy egész jó (a gyárinál csak jobb tud lenni). Kicsit együtt élünk.
Van új rom? -
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #2493 üzenetére
Azért próbáld ki. Én is azt használom. Amíg nem hívták fel rá a figyelmemet nem is tudtam, hogy annak hogy kellene szaladnia.
A gyári launcher tényleg fapados nagyon, viszont villám. Egyébként ez az akadás valószínű OOS hiba (vagy feature), mert pl a Microsoft launcher is akad. -
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #2490 üzenetére
Op1-en még Cyanogen Mod volt és azzal nem volt semmi baj. Többet tudott az adott korban, mint most ez.
-
Trailblazer
veterán
válasz
RetepNyaraB #2487 üzenetére
Oxygen launcher helyett nálam Nova van jópár éve, mióta megvettem. Kösz a linket. Nekem inkább a Cherry Fantasy nvű font gyerebe.
-
Sanya
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #2485 üzenetére
mobilról voltam, kinlódás lett volna, de reméltem reagálsz rá és akkor visszatalálok
google alkalmazást aktiváld vissza (kell az android autóhoz, egyébként meg ott egye meg a fene!)
nyitsd meg a google alkalmazást
saját ikonodra kattintasz, --> beállítások--> egyéb beállítások -->Discover kapcsold ki. -
Trailblazer
veterán
válasz
RetepNyaraB #2477 üzenetére
Ezt az általad említett ősrégi oneplus theme store apk-t honnét lehet beszerezni?
-
Sanya
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #2473 üzenetére
Google feed tiltható
-
válasz
RetepNyaraB #2475 üzenetére
A shelf engem is idegesít, kikapcsoltam a google appot, probléma megoldva. Így használom szerintem azóta, amióta megjelent ez az ocsmányság az OxygenOS-ben, de soha nem vettem észre ebből problémát. Google home is van itthon, ott annyi a változás, hogy ha hozzá akarok adni egy új eszközt, addig vissza kell engedélyezni, de utána rögtön tiltom. Nem optimális megoldás, de workaroundnak megteszi. Egyébként én sem értem, miért erőltetik ezt a felhasználókra...
-
Trailblazer
veterán
válasz
RetepNyaraB #2475 üzenetére
Nekem 12R-em van, és valóban, ha magyarul használod a locale-t, akkor kizárólag Roboto-t választhatsz. Amint átállítod a nyelvet angolra, egyből megjön a többi is. Redditen jeleztem ezt (videot is készítettem neki) egy állítólagos fejlesztőnek még tavaly, azóta sem történt semmi, pedig vagy 3 update jött azóta. A káeurópaiak unicode problémái nem számítanak prioritásnak.
-
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #2473 üzenetére
VoWifi-d nem lesz Yettellel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Újra bemutatta a OnePlus a 12-t és az Ace 3-at is, utóbbit más néven.
- Milyen videókártyát?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Synology NAS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest