- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgb87
tag
válasz
BobChemistry #2652 üzenetére
The house of my dreams is situated in the outskirts of a town, in a quiet neighbourhood. It is a two-storey building, with grass-covered front yard, fruit trees, four rooms and a big kitchen. A separated garage and a workshop also belong to it.
Szerintem... -
kgb87
tag
válasz
cortez25 #2617 üzenetére
Használd a Folyamatok Kihagyása ablakot, hogy kizárj egy, a gépen futó végrehajtható programot a valós idejű megfigyelésből, vagy hogy töröld erről a listáról. Ha egy végrehajtható program a listán van, egyik általa használt fájlt sem fogja figyelni a Realtime Monitor. (Win9x-ben nem elérhető.)
Van ennek így értelme? -
kgb87
tag
Milyen segítőkészek is vagyunk itt a PH!-n.
Három válasz is...
mod: #2179: én csak a Tiéd mellé érkezett megoldásokat számoltam...
[Szerkesztve] -
kgb87
tag
válasz
The Easy #2173 üzenetére
Az ország határainak megnyitása azon szakmunkások számára, akik jelenleg nem képesek idejönni, nem csak csak a gazdaságra van jó hatással, hanem lehetővé teszi, hogy az emberek David Blunkett bevándorlási problémák megtárgyalásáról szóló javaslatának többi részét is ésszerűnek és elfogadhatónak lássák, és ne szűk látókörűnek és elszigetelődőnek.
Remélem jó... -
kgb87
tag
Yakima, Washington állam (AP /ez sztem a hírügynökség neve lehet/) - A tudósok, akik megpróbálják távol tartani a lazacokat és a pisztrángokat a Nagy Coluee-gát halálos turbináitól, egy, a diszkó korszakából vett trükköt alkalmaznak: a stroboszkópot.
Ismerős ez a szöveg, mintha én is fordítottam volna már valamikor régebben...
[Szerkesztve] -
kgb87
tag
Ennek rengeteg változata lehet. Íme egy:
''You have the right to remain silent. Anything you say can and will be used against you. You have the right to talk with a lawyer before being questioned and to have the lawyer present during the questioning. If you cannot afford a lawyer, one will be provided for you before questioning begins.''
A teljes fordítás:
Jogában áll hallgatni. Bármi, amit mond felhasználható, és fel is fogják használni ön ellen. Joga van beszélnie az ügyvédével még a kihallgatása előtt, és az ügyvéde jelenlétéhez végig a kihallgatás folyamán. Ha nem engedheti meg magának ügyvéd felfogadását, még a kihallgatás előtt kirendelnek maga mellé egyet.
A filmekben elhangzó rövid változat:
''Jogában áll hallgatni. Bármi amit mond, felhasználható Ön ellen a bíróságon. Jogában áll ügyvédet fogadni. Ha nincs pénze rá, az ügyészság hivatalból kirendel maga mellé egyet.'' -
kgb87
tag
Akkor viszont lehet ez is a vége, hogy a húgom nagyon jól kiismeri magát a bíróságon/jól eligazodik az ottani dolgokban. (Érzi a lüktetését).
Ez nem jobb akkor, ha valami tárgyalásos ügyröl van szó?
Tudom, h ez két teljesen eltérő megoldás, de mit várunk egy olyan nyelvtől, amelyikben létezik egy ilyen közmondás: ''Aki viszkető fenékkel alszik el, büdös ujjal ébred reggel.'' -
kgb87
tag
Amúgy volna itt egy fordítani való. Még az idén kellene, lehetőleg szeptember végéig!
A címe valami Harry Potter and the Half-blood Prince. -
kgb87
tag
De ha már itt tartunk, a fájl helyett lehet valamit magyarul mondani? (Merthogy ez csak 1 fonetikus átírás)
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest