- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shim
őstag
''Olyan embernek adtok tanácsot aki egy kukkot nem ért ezen a nyelven!''
olyan embernek adtam tanácsot aki fordított, szóval nem mondható el róla, hogy kukkot sem értene.
''Szerintem jó a mondat így: I will sending the pics''
ez így hibás, max úgy lenne jó, ha azt mondanád, hogy I will be sending the pictures, de ilyet nem mondunk.
szóval helyesen az egész:
Thanks, I'm fine, can't wait for Friday. If possible, send your messages to my number instead of my buddy's. I messaged you using his phone because mine is out of credit. And I will send you the pictures I promised.
a kérdésedhez:
manhole: csatornafedő
fire road: ilyen földes, köves út, kb murva
hardpack: ? nem tudom, talán google majd segít, ha más se tudja
szerk: és tényleg, google segített: ez egy hardpack út: [link]
[Szerkesztve] -
Dale
aktív tag
''Thanks, I'm fine, can't wait for Friday. If it's possible, send your messages to my number instead of my buddy's. I messaged you using his phone because mine is out of credit. And I'll send you the pictures I promised.''
Elvileg ez így már megfelel, bár én nem így fogalmaznék de ezt kérték, hát itt van, have fun...
Manhole: csatorna fedővel, vagymi, ami az utakon szokott lenni szép kerek, lemásznak a munkások aztán alkotnak valamit.
A fire road meg a hardpack fogalmam sincs mi, lehet hogy ez már valami bringás szleng...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest