Hirdetés
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic V2 - origami
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz
rostiron
üzenetére
Nagyon sajnálják a dolgot, nem értik, miért ilyen botrányos a nemzetközi csomagszállítás az utóbbi egy hónapban. Nem szeretnének megsérteni, viszont a szállítás a hatáskörükön kívül esik. Hajlandóak visszautalni a pénzt, aztán ha később megérkezik a csomag, megint kifizeted. k?
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Ezt kaptam lefordítanátok ?
I really feel sorry about that. I don't understand why the service of these international logistics are so bad in the last month. You know we don't mean to hurt you, but the transportation is out of our control. We are willing to refund you at first, If you receive it later, you can repay back to us, Is it OK?
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
attilav2
üzenetére
Második bekezdés kevésbé naivan...
As the issue raised by me is probably ubiquitous with all the TBS tuners, a cooperation with the Hungarian network providers would be quite practical,highlighting network provider DIGI,which broadcast 95% of its channels unencrypted and whose subscribers could this way eventually use Your tuners widely. -
azbest
félisten
válasz
attilav2
üzenetére
Thank you very much for the fix! Both DvbViewer and Transedit finds all channels now. All of them has good picture. Switching between frequencies seems to be a bit slower than before. In DvbViewer the NIT flag is not indicated but I'm not sure if it is a bug, because Transedit gets all other frequencies from setting one of them.
Az első bekezdés tartalmilag valami ilyesmi. A második eléggé naív megfogalmazás. Azt érdemes lenne átgondolni.
-
attilav2
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget a TBS6221 tv tuner driverét javította a gyártó. Ma reggel kaptam levelet amiben küldték a beta drivert, feltettem, perfekt! A szoftvermérnök kérte hogy jelezzek vissza mit tapasztalok.
A következőt kellene fordítani:
Nagyon köszönöm a javítást. A dvbviewer és a transedit minden csatornát megtalál kereséskor. Végigmentem a csatornákon, mindegyik ad képet. Ha két olyan csatorna közt váltok amelyek más frekvenciákon vannak akkor a váltás lassabb. A dvbviewerben kereséskor nem gyullad ki a NIT négyzet, ez nem tudom hogy hiba e mert a Transeditben működik a NIT keresés, ha megadok egy kezdő frekvenciát akkor behozza a többit.Kérem hogy a TBS működjön együtt a magyar kábelszolgáltatókkal(különösen a DIGI-vel mert itt a csatornák 95%-a kódolás nélkül jön, így ennek szolgáltatónak az ügyfelei tudják leginkább kihasználni az önök tunereit) az általam korábban jelzett hibák feltehetőleg minden TBS tunernél előfurdulnak.
-
rostiron
őstag
Köszi mindkettőtöknek.

-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Kérhetek egy fordítást?

Szia.
Köszönöm a felajánlást, de inkább szeretném a pénzt visszakérni. Ha megérkezik természetesen kifizetem újra. De ha mégsem kapom meg, újra megrendelem.Tisztelettel.
-
koshmar
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hát ja, lehet..

Akkor I've already informed you?

-
koshmar
veterán
válasz
attilav2
üzenetére
"I've already told you in my first e-mail that the same problems were corrected in the TBS6281 dvb-c driver. Moreover, it got a Qamb driver too, besides the usual dvb-c and t ones. I kindly ask you do the same corrections in the TBS6221 driver as well, and also provide a beta driver with the links so that I can test it.
If you don't believe me, I'll attach a picture from the tvsdbv page, the 6281 driver was updated from v1.0.0.1 to v1.0.0.7 after a complaint of another Hungarian user" -
Dayco
tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Köszönöm!!!

-
attilav2
őstag
Hi Attila,
Yes, DVBT works fine, so i think hardware is ok, the hardware is common for both DVBT/T2 and DVBC mode,
the difference is the driver.
I'm not sure if it's a bug with DVBC driver. I incline to that it's about the different between these different tuner card,
maybe the "technisat cablestar2 tuner card" is a professional level tuner card which built_in professional tuner chip and demodulation chip.
We also have this professional tuner card for DVBS/S2 like TBS6903,TBS6908, TBS5927, they can do more than these normal tuner card.
Nem akarják javítani a tuner driverét, kötik az ebet a karóhoz...
Ezt kellene lefordítani:
Már az első levelemben jeleztem hogy a TBS6281 dvb-c driverében ugyanezeket a hibákat javították. Sőt kapott egy Qamb drivert is, a szokásos dvb-c és t driverek mellé. Nagyon szépen kérem hogy végezzék el ugyanezeket a javításokat a TBS6221 driverében is, kérem adjanak ki egy beta drivert és linkeljék nekem hogy tesztelhessem.
Ha nem hiszik csatolok egy képet a tbsdtv oldalról, a 6281 drivere v1.0.0.1ről v1.0.0.7-re frissült egy másik magyaroroszági felhasználó reklamációja után.
-
Hasaggymeg
veterán
1.Despite the description which says "Automatic voice control, changing with the music" the item doesn't react to any sound,thus it's only partially functional.
2.The item (also) seems to have had a short in it as it broke and tripped the trip-switch after only half a minute of functioning,this way becoming dangerous to the user as well.
3.The left side button on the appliance is inoperable rendering it utterly unusable,without the possibility of disassembling or repair. -
Dayco
tag
Sziasztok!
Az alábbi mondatok fordításában kérném a segítségeteket (ebay-es reklamációk):1. A termék sajnos a leírással ellentétben ("Automatic voice control, changing with the music") egyáltalán nem reagál a hangra, pedig pont ezért rendeltem volna. Így csak részlegesen használható.
2. A termék sajnos zárlatos volt, bekapcsolás után fél perccel leégett és leverte a biztosítékot, életveszélyes helyzetet teremtve.
3. A készülék bal oldali gombja egyáltalán nem működik, így a termék sajnos használhatatlan. Javítására / szétszedésére nincs lehetőség.
Köszönöm előre is!

-
koshmar
veterán
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Pont a Se7en-ről beszélek amúgy, eltaláltad a sloth-ból

Bár hatalmas plot twistet igértek a végére, engem nem ütött meg annyira, mint mondjuk a Viharsziget (ami nálam all time No. 1) -
Hasaggymeg
veterán
válasz
moonlight115
üzenetére
-
koshmar
veterán
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Ma néztem egy filmet, benne volt a hét bűn, és megtudtam ÍGY, hogy a SLOTH nem csak lajhárt jelent. Megérte felkelni ma is

-
moonlight115
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
That's it! A perfect gentleman.

-
frici69
tag
Sziasztok! Egy két mondatos válasz emailt kellene írnom angolul. Légyszi dobjatok rá egy fordítást:
" Kedves Gwen! Köszönöm, hogy megkerestél email-ben! Válaszul küldeném postai címemet!
Szép napot! "
Ennyi lenne. -
Archttila
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére

-
[Prolixus]
addikt
válasz
Archttila
üzenetére
Thank you Feragui, but I think you misunderstood me, because as I wrote I would like to use both of the PiDrives with the mentioned power supply unit simultaneously.
So my question is, can a 2,5A PSU provide enough power for 2 PiDrives used at the same time?
Kijavít a mester, ha nem tetszik neki.

-
Archttila
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ezt még lefordítanád nekem?
Köszönöm Feragui de szerintem félreértettél, mert mint írtam a már meglévő tápegység és PiDrive mellé raknám a második PiDrive-ot!
Szóval a kérdés az az, hogy a 2 drive-nak egyszerre! elég 2,5 amperes PSU? -
attilav2
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm! Ezt összefésülve azzal a levéllel amit Gróf... küldött a supportnak talán javítják a driveremet. Kicsit töröltem, hozzáírtam Gróf... leveléhez, remélem így jó:
Dear TBS support,
Recently I bought a TBS6221 TV tuner card to use it for decoding un-encrypted cable -so not terrestrial- digital TV channels. Unfortunately the card seems to be faulty. This is what I observed:
-It doesnt find channels on all frequencies. After performing two consecutive scans a channel might be found at the first attempt but the card doesnt find it during the next search attempt. So result might be different after each scans.
-It can also happen that an already stored channel cannot be displayed later on.I used an LG LED TV with built-in digital tuner, and technisat cablestar2 pci dvb-c tuner card for comparison purposes but that was working fine, similarly to the set top box from the service provider.
The softwares I used -with identical results- were: DVBviewer, TransEdit
Another user has already complained about a similar problem, affecting the tbs6285 tuner card, its driver was fixed after the complaint. I believe my problem could be solved with fixing the driver as well, since these two bugs are quite similar. I respectfully ask you to fix the tbs6221 tuner card's driver.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
[Prolixus]
üzenetére
A carry outról mindig a gyerekkihordás jut eszembe.

-
Bjørgersson
félisten
válasz
attilav2
üzenetére
Another user has already complained about a similar problem, affecting the tbs6285 tuner card, its driver was fixed after the complaint. I believe my problem could be solved with fixing the driver as well, since these two bugs are quite similar. I respectfully ask you to fix the tbs6221 tuner card's driver.
-
attilav2
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ezt lefordítanátok?
Egy felhasználó már reklamált önöknél hasonló hibával, tbs6285 tunerkártyával kapcsolatban, annak driverét a reklamáció után javították. Úgy vélem mivel nálam is hasonló a hiba jelenség, hogy a driver javításával orvosolható a probléma. Kérem javítsák a tbs6221 driverét. -
[Prolixus]
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
carry out?
-
Archttila
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Szerintem érteni fogják, köszönöm!

-
Archttila
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Köszönöm közben frissítettem a szöveget, módosítanád?

-
Bjørgersson
félisten
válasz
Archttila
üzenetére
..., but since I've order another drive for the Pi, I would like to know if I can use both devices with my 5V 2,4A offical power supply and its cable, or do I have to buy another power supply?
I'm not using any other USB device and I'm performing the customarymax_usb_current=1modification in the config file. -
Archttila
veterán
Lefordítanátok nekem az alábbi pár sort? (előtte már van egy megkezdett mondat)
...de mivel rendeltem egy másik meghajtót a PI-hez érdekelne, hogy használható-e biztonságosan egyszerre a két eszköz az általam használt 5V 2.5A Official Power Supply-val és a PiDrive-hoz tartozó kábellel, vagy mindenképpen rendelnem kell még egy tápegységet?
Semmi egyéb USB-s eszközt nem használok és az ilyenkor szokásosmax_usb_current=1módosítást is elvégeztem a konfig fájlban!Köszönöm
-
huliganboy
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Akkor jól vettem ki! Hálás köszönet!!

-
[Prolixus]
addikt
válasz
huliganboy
üzenetére
Röviden: Vedd fel a kapcsolatot azokkal, ahol eredetileg lett véve az akármid. Nekik kellene a cserét rendezni.
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Valaki megszánna? Hálás lennék!
Thank you for contacting the Returns Department of Kingston Technology.
In order to expedite the replacement of this defective product quickly and efficiently, please follow the chain of sale and contact your point of purchase directly with whom the parts were originally purchased. They should be willing to deal directly with you for a replacement.
If you have any queries, please do not hesitate to contact us again
Köszönöm!

-
moonlight115
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Well, it works like magic, I think. Especially misspelling, although it seems like a little bit overshooting, but never mind!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
moonlight115
üzenetére
Elegant simplicity is my secret weapon I use on girls.
...and misspelling,of course. 
-
moonlight115
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
To be or not to be...Erre nem is figyeltem, lekötött a szöveg bonyolultságában is egyszerű szépsége.

-
Hasaggymeg
veterán
válasz
moonlight115
üzenetére
Most látom,hogy egy be-t ki is felejtettem a to és permanent szavak közül.
...de minek,ha így is begyűjtöttem az új esztendő első méltató szavait a hóhölgytől?! 
-
moonlight115
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Ez jó módszer, persze, meg lehet tanulni és van benne logika, de akkor sem szeretem.

A fenti fordításodhoz gratulálok, ha nem is irodalmi, de szép a maga nemében.
kaskader, Prolixus

-
Hasaggymeg
veterán
válasz
moonlight115
üzenetére
Úgy jegyeztem meg annk idején,hogy ha holnap ilyenkor leparkoltam akkor by this time tomorrow I will have driven x miles,ha meg még mindig vezetni fogok akkor by this time tomorrow I will have been driving for x miles.
-
atyca
senior tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére

-
Hasaggymeg
veterán
Dear XY,
Though the glass screen protector arrived in good condition,the peel off tag of the protection foil on it was attached to the wrong side,thus making removal hopeless.Not only is the foil impossible to remove but the adhesive mark left by the wrongly attached tag seems to permanent as well.(In the hope of a quick resolution looking forward to hearing from You.Best regards,NEVED.) -
atyca
senior tag
Sziasztok!
Egy levelecske megírásához kérem a segítségeteket.
Érkezett egy üvegfólia a telefonomhoz,de gond van vele.
Az eltávolítandó film réteg az egyik oldalon,az ennek lehúzására szolgáló fülecske a másik oldalon leledzett.
Így sem a filmet nem tudtam lehúzni,sem a fülecske alatt lévő ragasztót nem tudtam levakarni az üvegről.
Remélem érthető.
Aki látott már ilyet,annak biztosan..
Köszi előre is a segítséget.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
moonlight115
üzenetére
Maybe this will be the topic tomorrow evening as well, which means that perhaps we will have been discussing this for 24 hours, eh?

-
koshmar
veterán
válasz
moonlight115
üzenetére
Nekem a Future Perfect Continuous személyes kedvencem, az "egyszerűsége" miatt

-
moonlight115
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Egyik perfectet sem szeretem, ezek olyan furák...

-
Hasaggymeg
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Igaz,elvesztem a future perfect részletekben,hisz ebben az esetben nem egy letudott cselekményről van szó mint kiolvasni x könyvet,vagy éppen elutazni x országba...így akkor lenne jó ha pl. azt mondnád már 3 családot is alapítottam volna,I will have already had 3 families...vagy persze ha letudtad volna a családalapítást és végeztél is volna vele,ami elég ritka életcél,ugyebár.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Plusz vessző is kellene a mellékmondat után. Amúgy miért have had? Miért nem csak have? Ebben én nem érzem a befejezettséget, 30 után is meglesz az ember családja nem? Jobb esetben...Így nekem olyan a jelentése, hogy addigra befejezem a "családgenerálást" vagy ilyesmi. Fura.

Szerk: Na mire megírtam választ is kaptam a kérdésemre.

-
n00n
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Köszi, egy utolsó
Ez így helyes?
By the time i am 30 I will have had a family
Mire harminc leszek, már lesz családom -
n00n
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Köszönöm
És az, hogy „segít az embereknek jobban megismerni egymást”
it helps people to know each other better
ez így helyes?
-
n00n
őstag
Sziasztok
Olyat mondunk, hogy: „what is not a suprise”, szóval, hogy „nem meglepő”.
pl. mondatban:
I'm the best, what is not a suprise, because I've trained very much.
Én vagyok a legjobb, ami nem meglepő, mert nagyon sokat edzettem.
-
anorche1
őstag
A "Name on documentation" az a dokumentum neve, vagy a nevem, a dokumentumon?
Utóbbira tippelek, de szeretnék biztosra menni.Szerk.:
Ez már nagyon off, de hátha ebben is tudtok segíteni. Egy középiskola technikus képzésére járok (tehát érettségin már túl vagyok, középiskolát elvégeztem). Akkor ennek az iskolának a típusa az "Higher Education", "K12 - Primary and secondary Education", vagy válaszam az "Undefined" -et? -
attilav2
őstag
BUÉK!
A google fordító mennyire megbízható? Ha egy ilyen bonyolultságú szöveget lefordíttatok vele nem fog hülyének nézni a support?
http://pastebin.com/4MxBaKj4Azt akarom elérni hogy javítsák a tunerkártya driverét.
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére

-
Bjørgersson
félisten
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Also, you should've written addressed instead of address, shouldn't you?

-
Hasaggymeg
veterán
válasz
moonlight115
üzenetére
I shouldn't have address it to You,my fault!
The power of habit! 
-
Bjørgersson
félisten
Oh, I almost forgot.

Happy new year, buttercups!

-
Bjørgersson
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
A sajátját, véletlen dupla lett.
-
moonlight115
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Törölni? What?
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
moonlight115
üzenetére
Törölni kéretik.
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
moonlight115
üzenetére
Úgy virítunk ott hárman az év végén,hogy a birds of a feather flock together jut eszembe.

-
moonlight115
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Wow! So it's happened that I wrote the last one!

-
Hasaggymeg
veterán
I woke up wondering if I should write the first post of the year...I decided not to.
-
moonlight115
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Fortunately I haven't got such kind of resolutions. I don't want to be a hell paving worker.

Happy New Year to You All!

-
Hasaggymeg
veterán
"New Year's Day--Now is the accepted time to make your regular annual good resolutions. Next week you can begin paving hell with them as usual." Samuel Langhorne Clemens ...Happy New Year to You all!
-
b0bcat
addikt
Happy New Year to Everyone!

-
net91
senior tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Köszönöm!!!

-
C. s.
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Manapság tényleg nem jellemző!

-
C. s.
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Köszönöm szépen, a filmet ismerve stimmel a magyarázat! Az önmegtartóztatás ismeretlen arrafelé.

Boldog Új Évet mindenkinek!
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
tolts.hu
üzenetére
Egyikről sem hallottam.
...esetleg szövegkörnyezet?(#21904) C. s....valószínűleg a Chaste angol szóval való kiejtési hasonlóságra hajaznak,mely szexuális önmegtartóztatásra utal.
(#21905) net91...Dear XY,
I would like to inquire about the following: Has my reserved apartment got two bedrooms? Are there single or double beds fitted to the rooms? Can dinner be ordered? Is any deposit needed? Best regards,NEVED. -
attilav2
őstag
válasz
attilav2
üzenetére
Megfogalmaztam magyarul egy viszonylag hosszabb levelet amit a supportnak küldenék íme:
http://pastebin.com/4MxBaKj4
Ha esetleg valakinek van kedve és ideje lefordítani akkor azt nagyon megköszönném, illetve egy rövidebben megfogalmazott angol nyelvű fordításnak is örülnék. -
attilav2
őstag
Sziasztok!
Lenne egy problémám, elég idegesítő. Kaptam egy TBS6221 tunert karácsonyra és nem működik rendesen feltehetőleg driver hiba miatt. Teljesen hektikus hogy mely frekvenciákon talál csatornákat, természetesen nem találja meg az összes csatornát, és a csatornák egy részét nehezen jeleníti meg a dvbviewer, többször oda vissza kell kapcsolgatnom hogy adott csatornákon elinduljon az adás, különben csak fekete képernyőt kapok. Gróf... -nak is ugyanez a problémája volt egy TBS6285 tunerrel, de neki van egy cimborája aki megfogalmazott egy angol nyelvű levelet a TBS supporthoz és utána röviddel szépen kijavították a drivert.
Nekem is valószínűleg driver problémám van, gondolom nem komálja a magyar kábelszolgáltatók frekvenciáit a TBS(ugyebár MO-on nem forgalmazzák). Van egy régi technisat PCI-os tunerem az kiválóan működik, csak a PCI elavultsága miatt akarom cserélni.
A probléma szemléltetésére linkelek 3 videót, az elsőn a technisat tuner látható, hogy megtalál minden csatornát (minden frekvenciánál sárga/zölden villognak az alsó négyzetek a transeditben, és inaktív a keresés végén a "dead channels" gomb). A másik két videóban a keresés végén aktív lesz a "dead channels" gomb, és a keresés közben bepirosodnak sokszor az alsó négyzetek, azaz az adott frekvencián nem talál semmit.Cablestar
https://youtu.be/CDnG0mPsxsgTBS
https://youtu.be/Vu_Iz1kdHYAhttps://youtu.be/EgDd6PIrZ7o
Szóval az lenne a kérésem hogy egy angol nyelvű hibajelentést kellene megfogalmazni, és kérni a TBS-t hogy azokat a javításokat amiket a TBS6285 driverében elvégeztek, azt végezzék el a TBS6221-nél is. Meg leírni benne hogy a szolgáltatóm a Digi és Mo-ról írok.
A segítségeteket előre is köszönöm. -
net91
senior tag
Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségeteket a következők lefordításában
"Tisztelt….
Az általam lefoglalt apartmanban két hálószoba van?
A hálószobákban kétszemélyes vagy egyszemélyes ágyak vannak?
Vacsorát lehet rendelni?
Előleget kell fizetni?Köszönettel:"
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Van egy poén a Folytassa a kempingezést! c. filmben, amit nem értek. Adott egy leányiskola roppant finom hölgyikék számára, a neve Chayste Place. Amikor a tanárnő megjelenik kanárisárga pólóján az iskola nevével, a férfikolléga megdöbbenten mered rá a hatalmas föliratra. Szóval min kell kiakadni? Mit jelent, illetve hogyan lehet (kell) félreérteni?

-
tolts.hu
őstag
Üdv!
snap to money
to snap moneyMelyik helyes?
Melyik mint jelent pontosan?Buék!
-
hódmaci
senior tag
válasz
koshmar
üzenetére
Igen,kellemetlenség.
Vásároltam tőle egy terméket amit ki is fizettem,de ő nem igazolta vissza a fizetést így már egy hónapja be volt 'ragadva"
A termék sem jött és a pénzem is lebegett.Nagy nehezen meg tudtam értetni vele a problémámat.
Ezért kértem segítségeteket,mert nem szerettem volna,hogy félreérthető választ adjak.Köszönöm.
-
koshmar
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Milyen széket vegyek?
- Már elérhető a mobil eszközökre szánt The Division: Resurgence
- Linux kezdőknek
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...bár lehet utána már meg le sem fexel. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A performnál jobb szó nem jutott eszembe, hátha valaki tud majd jobbat.
...de minek,ha így is begyűjtöttem az új esztendő első méltató szavait a hóhölgytől?! 

...esetleg szövegkörnyezet?