Hirdetés
- Magisk
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Vegyes érzelmekkel vagyok túl a várva várt nagyágyúk találkozásán. A videó kártya, mely az Asus-tól érkezett, hozta a korábban már ln2 alatt pretesztelt órajelet-sőt-, a cpu viszont most ismét rakoncátlankodott, és vantage alatt 54xx mhz felett rendre elhasalt, ami ismét a tökéletlen kontakt eredménye.
A teszt azzal indult, hogy istennek sem akarta látni a quad channelt, így ennek hiányában a 3dm11-et, egyik nagy kedvencemet a következő tesztelésre hagytam meg. 2 eredményt sikerült elérnem, FS-ben 1907mhz-en, míg vantage-ban 1850Mhz-en. A gpu 1907Mhz-hez 1,65V-ot kért, a bench -108°C-ról indult, és -70-ig melegedett vissza a tesztek végére. Csoda hogy ezzel a kis pottal ( EKSF3D) tudtam kellően hűteni. Megkísérlem a bűvös 2Ghz- átlépését még a héten, szerintem benne van ebben a vga-ban.
A plasti dip-el kezelt rendszer remekül teljesített, egy árva fagyás pont nem volt a cpu és gpu körül. 25 liter nitró 3 óra alatt elpárolgott.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Magisk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OTP Bank topic
- Futás, futópályák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Szólánc.
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest