Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Achill3uS

nagyúr

köszi köszi, lement ez a nap is, en inkabb ugy fogalmaznék. sajnos ugy néz ki rosszul fokuszáltam a versenyszámokra és a benchelni valóra. nem mondanám h csalódott vagyok a hw-ekkel, mert ami nálam volt egész türhetően ment, főleg sok masokehoz képest, de a 2 nap tesztelésben (és sokaknak az azt megelőző 4-5 napban) nagyon elfáradt mindenki. és végül a hwbot world tour-ra csak 8an vágtak neki eredményt csinálni. én azért nem tudtam, mert nem tartottam annyira nagy durranásnak x99-el 1M-ezni, és egy target score-ra eredményt csinálni (random csinalsz egy tartomanyon belül score-okat és a legközelebbi nyer ahhoz amit majd akkor tudsz meg amikor kiadják). rosszul döntöttem, mert elég komoly díjazás és elég gyengus mezőny maradt a végére míg a ROG OC Showdown csak akkor fizet cash price-t ha WR-t vagy GFP-t csinálsz. hiába csinaltam én 3 kategóriában is a legjobb eredményt 980Ti-vel a versenyen nem global első hely az adott benchmarkkal, márpedig a referencia kártyával nem tudjuk felvenni a versenyt az epowerelt TX-ekkel vagy az új galax HOF kártyájával, aminek 17 fázisu vrm-je van és 3x8 pines tápcsatlakozója gyárilag. 1900+ mentek computexen vele out of the box. a referencia mellett strix kártyákat is próbáltak néhányan, bios problémákkal küzködtek, elég sokat fluktuált az órajele, javítani fogják, de addig a referencia jobbnak bizonyult. megmondom őszintén engem megleptek h mennyire gyengén mentek ezek a kártyák léggel. mindenkinek 1200-1300 között volt a vége. az enyém ment kb az egyik legjobban 1300-zal. uh azt mondtam akkor hamár elhoztam a tek9-et, dobjuk rá és hajrá nem biztos, hogy lesz mégegyszer lehetőségem anyagi kockázatok nélkül tesztelni egy ilyen kártyát ln2 alatt. néhányan nekiestek epowerelni, kevés sikerrel, ezért nincs sok eredmény. de elég jellemzően feldarabolódott a mezőny és sokan csak eljöttek élvezni a társaságot vagy freestyle bencheltek ha nem érezték magukban vagy a hw-eikben a potenciált. én 6 órát nyomtam folyamatosan a kártyával -50 fok körül. elején voltak gondjaim a lap stabilitásával de ez abból adódott h első találkozásunk volt. aztán amikor minden összeállt a hwboton látható eredmények alapján teljesített. szerintem nem rosszul, minden teszt 1500/2000 stabil volt. ami Asus-ék szerint sem rossz :) szóval ennyi lett volna a hwbot world tour 2015 taipei, nagyon jó élmény volt a sok új arcot megismerni, a nagyokkal összehaverkodni, 8 pack és Roman-nek segiteni ln2 utánpótlást biztosítani ami mindenkinek általános feladata volt az elmult héten :D ebből is látszik mennyire pokoli nehéz egy global WR-t összehozni, ha megvan a megfelelő háttered, leválogatott alkatrészek hegyekben, elmor állítja be neked a rampage 5 biost, és akkor is valami coldbugol, befagy a legjobb eredmény előtt, vagy megdöglik. a srácok kb minden nap másik epowerrel nyomták a 4way titan x-et. holnap még délutánig folytatódik a freestyle benching, mivel a 2500 liter nitrogénből még mindig maradt, uh énis nekiesek 2d, 3d amire az időből és az energiámból futja.

talan ez lett a legjobb eredményem:

Global Top 20 Unigine Heaven

tényleg csak néhány kép az elmult napokról pokoli lassu netem van itt:

bővebben majd a beszámolóban. aki nézte az OCTV streamet köszi :R kedden indulok haza taipeibol.

Új hozzászólás Aktív témák