Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 - alap
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Havi előfizetéses csomagot kínál az Apple kreatív munkákhoz
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
hi néktek!
nem extrém, de mivel az itteneni embereknél nem egy rémisztő dolog, ha az asztalon van kint a gép, ezért jöttem ide.
kb. 1 hónap múlva lesz aktuális. egy eléggé speciális passzív procihűtőt terveztem. a blokk már majdnem kész. a csövek még idő, hogy hozzám kerüljenek.
csak fekvő lapra lehet feltenni.
mugen2 b lefogatószettje lesz rá felszerelhető.keresek majd egy olyan pesti ph-s kollégát, aki össze tud dobni valami hozzá való tesztkonfigot.
jól skálázódjon a proci hőmérlséklete és fogyasztása. ezt úgyis értem, hogy nagy legyen az idle és load deltaT, és a feszemelés, csökkentés hatása is jól mutatkozzon a melegedésben. (van egy régi E6300-am, gyakorlatilag minimális hőkülönbséggel. na, ilyen procival nem tudok tesztelni.)és nagyjából tudja, hogy az adott pillanatban nagyságrendileg kb. mit fogyaszthat a proci.
valamiért úgy gondolom, hogy 120-180w között fog tudni 80 fok linx alatt működni.
legalábbis a gyakorlatban. elméletben a 16 db. 6mm-es csőben 600w körüli hőszállítási teljesítmény van, de a végső hőleadó felületek mérete, (16x300mm lesz fellamellázva), és a hő csövekig való eljutásánál lévő pár mm ezt a hűtési teljesítményt nagyságrendileg szűkítő tényezőként léphet fel.
a teljesítményét passzív módban valahol egy thermalright sentinel 1.5-2x-esére tudom tippelni.nekem egyedül a 775-ös q9550 lenne erre valamennyire alkalmas, de azt a gépet fizikailag nem szeretném megbontani, mert azt a hatalmas hűtőt leszedni elég macera.
többet most egyelőre erről a hűtőről nyilvánosan nem publikálnék.

de ha van, akinél esetleg adott lehet egy ilyen kísérlet, tud segíteni, és érdekli személyes közelből eme, úgy érzem nem mindennapi innováció, akkor kérem majd pü-ben jelezze felém.nagyon köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- iPhone topik
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Linux kezdőknek
- Elektromos autók - motorok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700 3.6GHz Processzor
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest