Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fefe123
csendes tag
válasz
fefe123
üzenetére
Igen, kihajtja. A mikéntjének megismeréséhez kérlek fáradj át az Extrém tuning topikba. Ott fogunk instrukciókat adni a folyékony nitrogénes hűtés, alaplapi PLL, Vdrop modok elkészítéséhez, és ahhoz, hogy mik a trükkjei a dolognak.
HGyu
Eddig ezt az infót kaptam 04ahgy-tól ő küldött ide (de lehet csak szórakozott nem tudom
. Akkor kérném az urak segítségét hogyan tudom kihozni a maximumot a gépemből, mindenféle kis trükkel. Nem akarok babérokra tőrni, csak a legújabb játékokkal akarok játszani annyi fps-el amennyire képes a gépem max tuning esetén. Videókártya az tökéletes lesz a feladatra 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Akkor kérném az urak segítségét hogyan tudom kihozni a maximumot a gépemből, mindenféle kis trükkel. Nem akarok babérokra tőrni, csak a legújabb játékokkal akarok játszani annyi fps-el amennyire képes a gépem max tuning esetén. Videókártya az tökéletes lesz a feladatra