Hirdetés
- Geekbench eredményen a Galaxy S26 Plus grafikus ereje
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pojzon
tag
Sziasztok!
Előre is bocsánatot kérek, hogy nem a legmegfelelőbb kérdéssel fordulok felétek, de talán akit érdekel és főleg űzi az extrém tuningot az tudna nekem tanácsot adni.
A kérdésem a proci megfelelő pasztázására irányul, mert egészen addig ameddig mx-2-t használtam remekül működöt a "szétkenős" technikám (természetesen csak a borda azon részét ami érintkezik a procival, tehát nem az egész procit kentem be), viszont most cserélnék hűtőt és mx-3-as pasztám van, amivel biza nem megy a fentebb taglalt technika mert gyakorlatilag csak gyúrmázok vele semmi egyebet. Nézelődtem a neten megnézve, hogy ki hogyan csinálja és talán a legtöbben a középre egy pöttyöt és rányomni a hűtőt elvre voksoltak, viszont foggalmam sincs, hogy mennyit kellene rakni középre ezen technika esetén.
A másik gondom, hogy olyan hűtőm van, ami pont az egész cpu-t lefedi (gulftown-hoz való gyári hűtő), tehát lehet érdemes lenne valahogy úgy megkenni a procit, hogy a hűtőfelületen rendesen eloszoljon. Viszont ez a középrepöttyözősnél szinte kizárt, hogy sikerülne.
A proci egy i7 930-as.
Előre is köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák
- Geekbench eredményen a Galaxy S26 Plus grafikus ereje
- sh4d0w: Nyitlocker
- Tesla topik
- BestBuy ruhás topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FEJhallgatók
- MIUI / HyperOS topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest