Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pojzon

tag

Sziasztok!

Előre is bocsánatot kérek, hogy nem a legmegfelelőbb kérdéssel fordulok felétek, de talán akit érdekel és főleg űzi az extrém tuningot az tudna nekem tanácsot adni.

A kérdésem a proci megfelelő pasztázására irányul, mert egészen addig ameddig mx-2-t használtam remekül működöt a "szétkenős" technikám (természetesen csak a borda azon részét ami érintkezik a procival, tehát nem az egész procit kentem be), viszont most cserélnék hűtőt és mx-3-as pasztám van, amivel biza nem megy a fentebb taglalt technika mert gyakorlatilag csak gyúrmázok vele semmi egyebet. Nézelődtem a neten megnézve, hogy ki hogyan csinálja és talán a legtöbben a középre egy pöttyöt és rányomni a hűtőt elvre voksoltak, viszont foggalmam sincs, hogy mennyit kellene rakni középre ezen technika esetén.

A másik gondom, hogy olyan hűtőm van, ami pont az egész cpu-t lefedi (gulftown-hoz való gyári hűtő), tehát lehet érdemes lenne valahogy úgy megkenni a procit, hogy a hűtőfelületen rendesen eloszoljon. Viszont ez a középrepöttyözősnél szinte kizárt, hogy sikerülne.

A proci egy i7 930-as.

Előre is köszönöm a segítséget. :)

Új hozzászólás Aktív témák