- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Netfone
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Mixa
tag
OK, megegyeztünk.
-
Mixa
tag
NA igen, bár lehet, hogy Gigaherz ''kísérletezgetik'' de profi szinten. S hiába kerülhet sokba egy vízhűtő(19eFt) ha beruházol egy Cak-II-esre vagy valami jobb Globalwin esetleg Coolink termékre, akkor ugyanott vagy. Ezen ne vitázzunk, én csak ajánlotam az oldalt. Az én 667Mhz-es celeronom is vígan elmegy Fop32-es coolerral 1Ghz-en. De nem húzom.
A másik : Parci minek raktok fel ECS-K7S6A frissítést ha M.o-n senkinek nincs ilyen alaplapja. Bár tudom van egy szűk réteg köztük gondolom ti is, akik nagykertől beszerzitek a cuccost.
Mellesleg csak olyan dolgokat árultok, amiket teszteltetek? Mert akkor tesztelhetnétek a Soltek új SL75DRV4 alaplapját is, ami már igen csak ütős lehet a ViaKT266A mezőnyben. -
Mixa
tag
Na jó egyszer s mindenkorra.
www.tuningnet.hu egy cel2 600Mhz-es procit 1200Mhz-re nyomtak föl. Ha tuningolni akartok nézzétek meg az oldalt. Meg más linkeket is.
A lényeg, Cel2 600@1200Mhz, azaz 200%on ment a cerka. Nem semmi. Az más kérdés, hogy vízhűtéssel, hogy Intel.
üdv.
Aktív témák
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mazda topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- AMD RYZEN 5 5600X
- Eladó egy AMD Ryzen 5 7600 processzor
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest