- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
klepto
addikt
''A hófehér megvilágítás viszont nem kiemelné, hanem elnyomná a többi világítást.'' Na ez eszembe sem jutott :(((
És ledmentes sima fehér neon (nem konyhai érdekes árnyalatú fehér, hanem igazi tiszta hófehér!), hogy mutatna? A fényes házhoz ragaszkodom!
''Mirez kell?'' Nem fogod kitalálni :(((, viszont ha ismét feltöltöm a mobilomat árammal, megkeresem, és belinkelem. -
klepto
addikt
Hát megmondom őszíntén, hogy magam sem tudom, hogy mit szeretnék :(
Az ár igen dominál mostanában. De ha álmodozni lehet, akkor valami rikító neonszinű házra gondoltam, ami olyan szinten fel van polírtozva, hogy még egy légypiszok is lecsúszik róla :P Kéne rá még ablak, bele flusztráltan villogó, villódzó ledekkel, valamelyik cikketekben szereplő ledes házventivel, és neoncsővel. Mondjuk egy vakítóan fehér fényű csővel, mert odabenn ugye semmi nem uv reagens, ill. az alaplapot úgysints értelme lefujni uv-s festékkel, viszont a szines ledeknek jó kontrasztot adna egy éles hófehér fény :P Az előléapot esetleg minden meghajtóval lehetne uv-reagens festékkel lefujni, és előre kétoldalra uv csöveket feltenni. Valami hasonló az izlésem, ha pénzem lenne a megvalósítására. -
klepto
addikt
Köszi az ajánlatot, de én ennél is ''vagányabra'' gondoltam. A második ugyan jól néz ki, de az meg túl nagy. A 4db 5.25''-os hejhez rakaszkodom, de min 3db kell belőle. A zöld viszont nem az én ízlésem, és táp tényleg nem kell, mert az enyém még garis, és táp nélkül sokkal ólcsóbb egy ház.
Esetleg az is érdekel, hogy az én házamat átalakítani, kipingálni. Ezesetben viszont csak profi munkára vagyok hajlandó ''feláldozni'' a házamat, és csak ólcsó pénzért, na meg persze nálam ;]
Azért köszi :P -
klepto
addikt
Olyan házat szeretnék, amin elől 4db 5.25'' és 2db 3.5'' férőhej van. Az előlapi usb kivezetés nem fontos. Valami igazán szívdöglesztő, extravagáns, csiricsáré, egyedi, ha ablakos akkor ledekkel és neoncsövekkel telepakolt házra gondoltam. Szóval amolyan igazán giccses tipusra, ami szemetgyönyörködtető, figyelemfelkeltő, és lakásdísznek sem utolsó ;]
Van valakinek valami ilyesmi, amiről képet is tud feltenni, és occsóér eladná?
Aktív témák
Hirdetés
- Montech King 95 Pro házikó FÉLÁRON + egy halom venti
- ASUS ROG STRIX 1000W 80 PLUS Gold + Premium kébelek
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest