- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Aktív témák
-
PrinczA
őstag
Megneztem a [L]http://www.abit.com.tw[/L] -t nem nem talatam mereteket, remelem egyforma a 2 alaplap.
ST6 : http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/english/pt_main_back.jsp?pPRODUCT_TYPE
=MotherBoard&pMODEL_NAME=ST6
VA6 : http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/english/pt_main_back.jsp?pPRODUCT_TYPE
=MotherBoard&pMODEL_NAME=VA6
Mi az ara?
E-mail is johet. -
klepto
addikt
''A hófehér megvilágítás viszont nem kiemelné, hanem elnyomná a többi világítást.'' Na ez eszembe sem jutott :(((
És ledmentes sima fehér neon (nem konyhai érdekes árnyalatú fehér, hanem igazi tiszta hófehér!), hogy mutatna? A fényes házhoz ragaszkodom!
''Mirez kell?'' Nem fogod kitalálni :(((, viszont ha ismét feltöltöm a mobilomat árammal, megkeresem, és belinkelem. -
klepto
addikt
Hát megmondom őszíntén, hogy magam sem tudom, hogy mit szeretnék :(
Az ár igen dominál mostanában. De ha álmodozni lehet, akkor valami rikító neonszinű házra gondoltam, ami olyan szinten fel van polírtozva, hogy még egy légypiszok is lecsúszik róla :P Kéne rá még ablak, bele flusztráltan villogó, villódzó ledekkel, valamelyik cikketekben szereplő ledes házventivel, és neoncsővel. Mondjuk egy vakítóan fehér fényű csővel, mert odabenn ugye semmi nem uv reagens, ill. az alaplapot úgysints értelme lefujni uv-s festékkel, viszont a szines ledeknek jó kontrasztot adna egy éles hófehér fény :P Az előléapot esetleg minden meghajtóval lehetne uv-reagens festékkel lefujni, és előre kétoldalra uv csöveket feltenni. Valami hasonló az izlésem, ha pénzem lenne a megvalósítására. -
klepto
addikt
Köszi az ajánlatot, de én ennél is ''vagányabra'' gondoltam. A második ugyan jól néz ki, de az meg túl nagy. A 4db 5.25''-os hejhez rakaszkodom, de min 3db kell belőle. A zöld viszont nem az én ízlésem, és táp tényleg nem kell, mert az enyém még garis, és táp nélkül sokkal ólcsóbb egy ház.
Esetleg az is érdekel, hogy az én házamat átalakítani, kipingálni. Ezesetben viszont csak profi munkára vagyok hajlandó ''feláldozni'' a házamat, és csak ólcsó pénzért, na meg persze nálam ;]
Azért köszi :P
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- Jogász topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 1000W 80 PLUS Gold + Premium kébelek
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest