- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bling95 #10431 üzenetére
Amugy szemben sem jobb a WDL. Mivel ok lettek most a hivatalos Tudor szerviz, a Rolex mar nem veszi be a Tudor orakat. Szoval muszajbol bementem oda, hat kritikan aluli a tema. Gondoltam megkerdezem mikent mukodik egy teljes szerviz, hat ok nem tudjak. Sose hozott meg ide senki Tudor orat garancian kivul, csak amiket naluk vettek, azok meg mind garisak meg. Az uzletben nem tudjak kinyitni, mert senki nem ert semmihez se, el kell kuldeni Svajcba.
Mondom oke, de akkor honnan derul ki, hogy mennyi a javitas, es mikent dontsem el, hogy kerem-e. Hat nem tudja, de elkuldik 60 ropiert es majd utana nem tudja mi lesz. De majd ir emailt ha kideritette, hat azota is irnak. Az a szerencsejuk, hogy a Tudornak sincs semmi elerhetoseg publikusan, kulonben mar irtam volna egy par oldalas levelet, hogy milyen jol megy itthon a hivatalos szerviz.
-
-
Tufa_
aktív tag
válasz
Bling95 #10338 üzenetére
Wow, itt UK-ban sehol nem latni SUBot, csak maszek cegektol max..
A turkiz nekem is tetszik, keprol legalabbis. Chrono24en a legolcsobb UK-ban elerheto model dupla aron megy listaarhoz kepest, annyiert meg inkabb nem..
#10339Macyke82
Planet Oceanon nincs hezag nalam. A Sea Dwelleren van, bar meg kevesebb, YM40en nincs semmi. -
yodamastah
őstag
válasz
Bling95 #10270 üzenetére
Ami bejön:
Step dial, új fémszíj, csepp másodperc mutató, applied logo.Ami nem:
- 3861. Még távolabb kerültünk az eredeti moonwatch-tól. Maradhatott volna 1861 vagy lehetett volna 321. Az egész óra arról szól, hogy 50+ éves modell pici változtatásokkal. De persze szuper az új szerkezet, csak én vagyok ilyen ódivatú
- Zafír milky ring
- Plexisen festett logó
- Az ára (igaz legalább tartalom is fejlődött)
- úgy néz ki továbbra sincs gyors mikro állítás a csaton.Összességében szerintem jó irányba mentek.
-
WiZARD
addikt
válasz
Bling95 #10270 üzenetére
Nekem tetszik.
Árat eddig is rendszeresen emeltek, most legalább a tartalom is fejlődött.
Új fémszíj jó, a csat is tetszik bár a csíkok nem hiányoztak rá.Amit nem értek, hogy miért csak a bénább, zafíros modell kapott szerelt logot a számlapra. Ez eléggé kiszúrás a plexissel.
-
-
-
TakiUZ
tag
válasz
Bling95 #9578 üzenetére
Már több videóban és fórumon mondták, írták, hogy az új Sub kisebbnek hat, mint a régi a keskeny tokfülek miatt.
A nagyobb OP-nek én meg személy szerint örülök, mert mikor próbáltam a 39est, elfogott a húú ez nagyon kicsi érzés, pedig nem voltak óriási óráim (41, 42). Igazából akinek nagy a 41, annak ott a 36. Max úgy fog állni a kezükön, mint nekem a 39
Mindenkinek nem tudnak kedvezni. Most a nagyobb csuklójúakra gondoltak és úgy gondolom egy ilyen cégnél nem csak hasra ütöttek.
-
g0n21
senior tag
válasz
Bling95 #8688 üzenetére
Egyszerű, hogy miért concept. Mert a cikk írója autókról szokott és nem órákról
'18 januárjában mutatták be az Altiplano Conceptet, most pár napja pedig a "sorozatgyártásra" alkalmas modellt. A kettő között némi reszelgetés volt csak, hogy jobban bírja a nyúzást. Csak rendelésre készül és 480.000 frank.
Titok, de itt vannak képek. Ha logint kér, akkor sorry.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Gyúrósok ide!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest