Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezittketto
tag
válasz Bujdy81 #12171 üzenetére
"De tud futni 5 perces tempóval félmaratont. Az 1:45-ös félmaraton. Ez még nem olyan nagy pláne, én is futok 1:55 alatt, tehát "nem olyan nagy az ugrás". Viszont ő tud futni 3-5 ilyet egymás után. Azaz lefut 100 km-t kb. 500-520 perc alatt. Én meg nem. NAGYON nem... "
Mármint nem tudsz ekkora távot lefutni, vagy le tudsz, csak nem ennyi idő alatt?!
[ Szerkesztve ]
-
ezittketto
tag
Sziasztok!
A minap vettem egy Samsung 860 EVO 500GB SATA3-as SSD-t és az első naptól kezdve a HD Sentinel hibát jelez, hogy az 'Ultra ATA CRC error count' értéke napról napra növekszik.
Ez ugye elvben rossz kábelre, tápellátásra utal, ezért próbáltam is Sata kábellel, új tápkábellel (zsír új a tápom 700 Wattos minőségi) orvosolni a problémát, de ez a szám továbbra is növekszik.
(megjegyzem az előző 850 EVO 250-esem is ugyanerre volt rákötve és nem volt vele ilyen gond)
Felhívtam a forgalmazót, ahol azt mondták, hogy ne adjak a HD Sentinelre, telepítsem fel a Samsung hivatalos szoftverét a samsung ssd magician-t és majd az megmondja nekem jól, hogy van-e probléma vagy sem.
Én feltettem, de ez meg nem túl beszédes és nem is részletez semmit nagyon.
Elvben ennél egy SSD-nek három állapota lehet. Good/Normal/Poor, ami elnevezésileg is vicces..
Az enyémnek Good minősítést adottMegnéztem még egy SSD life nevű programmal is. Ott excellent a minősítés és 100%-os a Health.
Szóval érdekes egy helyzet ez, mert garanciában nem igazán tudom ezáltal visszavetetni.
Mondjuk az is igaz, hogy működésileg én semmilyen problémát nem tapasztaltam vele.
Teszi a dolgát, gyors meg minden, csak ennek a rohadt értéknek a növekedése aggaszt.
Meg ugye ha pl. túl szeretnék majd egyszer rajta adni, akkor az első, amit kérnek az egy HD Sentineles 100/100-as állapot. Nekem már most 97/100-at ír emiattTi mit tennétek a helyemben?
(bocsi a sok betűért )
-
ezittketto
tag
válasz ezittketto #21109 üzenetére
Most hívtam fel a Samsungot is és ők is azt mondták, hogy a Magician a mérvadó, ami pedig egy vicc.
Tegyük fel egy hét múlva a Good-ból Normal-ra vált a dolog, akkor is mi van?!
Semmi, hisz az is 'Normál'is.. Jól kitalálták ezt basszus..Jahno azt amúgy miből gondolod te is, hogy a Sentinel SSD-nél nem mérvadó?
[Ezen az oldalon] konkrétan a Samsung 860 Támogatva jelzést kapott.
[ Szerkesztve ]
-
ezittketto
tag
válasz Samott #21135 üzenetére
Az fasza, mert nekem valóban régebbi chipsetem van..
Azért megpróbálom a hozzáadott drivert is, aztán meglátjuk.Mindenesetre én fagyást egyáltalán nem tapasztaltam. Látszólag minden jó (sebesség, stabilitás), csak az a fránya Sentinel mutatja, hogy elvben valami probléma van..
-
-
ezittketto
tag
válasz ezittketto #21208 üzenetére
Oh bocsi. Nem tudtam, hogy ennyi platformon elérhető..
PlayStation 4, Xbox One, Android, Nintendo Switch, IBM-kompatibilis PC, iOS, Windows, Linux, Mac OS -
ezittketto
tag
válasz -NoVa- #22599 üzenetére
Köszi az infót.
Akkor ilyet simán lehetne a mai játékoknál is csinálni.. Kérdés már csak az, hogy miért nem csinálnak?!
Baromi jó volt ezekkel játszani.. Emlékszem voltak olyan játékgépek , amire állványos gépfegyverek voltak felszerelve és lövéskor rázott/remegett, mint állat -
ezittketto
tag
válasz -NoVa- #22602 üzenetére
Egyrészt szerintem azért szűk, mert a mostani fiatalabb generáció nem is nagyon ismeri, másrészt meg, elég drágán adják, pedig régen fruttiért lehetett kapni géppel együtt.
Meghát kéne hozzá erre specializált játékokat is lefejleszteni...Szerintem simán be tudna újra durranni a köztudatba. Nagyon más feeling, mint az egerészés..
-
ezittketto
tag
Talán NoVa javaslatára vásároltam minapában egy Xiaomi Roidmi 3S FM transzmitter és USB töltőt.
Ugye jól sejtem, hogy arra nem vehető rá a cucc, hogy a telefonhívásokat is kihangosíthassam vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest