- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobaHWSW
aktív tag
Doki teszt nemvolt. Anyukam fel a dologtol inkabb ugy dontottek maguktol 2hetig nem hagyjak el a hazat es lesz ami lesz. Szenne vannak pakolva mindennel, elvannak.
Ma reggel hivott apokam, hogy anya jobban van es reggel ota mar nincs lazcsillapiton.
Elegge parazok. Nemtudom mi lenne, ha rosszabbra fordulna a dolog. Se elhagyni nem igazan tudom ujzelandot (ilyen holnapra kell repjegy az pl keptelenseg mint ami volt anno exem apukajanal) valamint 5-6 honapos varakozasi ido van mire visszajohetnek emberek. Nekem szeptemberig jogilag nemkene lelepni az orszagbol mert nincs papirom visszajonni.
A letelepedesinek van egy 2 eves varakozasi periodusa ami agusztus vegen jar le. Utana van szabad ki-be menes. Nem mondom jol aludtam tegnap.
Új hozzászólás Aktív témák
- bambano: Bambanő háza tája
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged