Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
npera
addikt
válasz
eattila #2558 üzenetére
Jön a midlife crisis?
Én már feladtam, a kor az evés/ivás rovására is megy. Talán nem is baj, nem kell minden folyadékot szivacs módjára felszívnom.
25 éves koromig akármennyit ehettem. 30 után már csökkenteni kellett, mert híztam. 35 után tovább kellett csökkenteni. Most 40 felett pedig folyamatos edzés mellett is tudtam hízni, mivel egyszerűen túl sok édeset ettem. Így most már a csoki/fagyi kombót is csökkenteni kell. Ez utóbbi piszok nehéz, mivel nagyon szeretem az édességet és iszonyatos akaraterő kell hozzá, hogy ne egyek belőle.
Viszont a legutolsó (eddigi legutolsó) midlife crisis csak egy használt országúti kerékpár, km-óra és különféle amatőr versenyekre nevezést hozott. A Porsche 911 vagy Harley-Davidson szele még csak meg sem érintett
Új hozzászólás Aktív témák
- Robot fűnyírók
- Manjaro Linux
- Napelem
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Ukrajnai háború
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉD MEG! A szórakozás és a multitasking csúcsa Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest