Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Megjelent a OnePlus 13T
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
Samott #102967 üzenetére
Csak ha nem tudjuk mi a színvonal, akkor nem értjük mi a színvonal. Próbálta mondani M. Coelho
Tegnap belefutottam valami előválasztási vitába a TVben, első két nyomorék próbált valami nagyon okosat ígérni, mondom lapozzunk erre is. Ma reggel már haverjaim azokat is éltették a napi hírek alatt. Aztán jó ég tudja, eddig mondogattam, hogy nincs miből válogatni de ha egy átlag nincstelen drogosra rámutatnának, hogy nahh, erre le lehetne váltani az komplett miniszerelnöki pereputtyot mindenestől, akkor felőlem próbáljuk ki és rábólintok.
Ha nem is minden intézkedéssel, de a követőkkel és stílusukkal mindenképp problémám van. Haver írt pesti állapotokról egy szösszenetet, de nem találom pedig az mintának jó lett volna, hogy mire gondolt a költő, miképpen.
És ma is egész gyorsan beértem melóba, bár akadt némi buszsávos könnyítés, ez megint nem teljesen mérvadó.
Én meg ilyen kereszteződést is kifogtam, ami nulla forgalom lehet sosem létezett:
Sebajja, hétvégére bevállaltam egy kutyás rendezvény fotózását, meglátjuk mire jutok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest