- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Wildmage
senior tag
Isten vagy, én mondom! Ezzel az irányított beillesztéssel meg lehet oldani a második kérdésemet is úgy, hogy másolás, irányított beillesztés -csak az értéket-.
A vba meg ismeretlen számomra igazság szerint, mert mi programozó tanoncként inkább a delphi rejtelmeit kutattuk és ezt csak futólag vettük. Tudom, mentsem le dbase fileba és minden megoldható -
Wildmage
senior tag
Szeretnék egy kis segítséget kérni!
Már jó régen volt az,hogy tanultam az excelt és mivel adatbáziskezelőket használtunk inkább, így nem is nagyon foglalkoztam vele. Most viszont anyámnak kellene segítenem, de nem jövök rá két dologra.
1,Hogyan tudom az egyik oszlop egymás alatt lévő cca 180 értékét ott, helyben megszorozni 1,08-cal? Másik oszlopban már sikerült megoldanom hivatkozással, de az nem jó.
2,Ha hivatkozással gyártok le egy oszlopnyi számot, akkor hogyan tudom azt úgy megváltoztatni, hogy az értékek megmaradjanak, de már ne függjenek a hivatkozástól, így az eredeti oszlopot lehessen változtatni úgy, hogy ez nem változik meg. Pl. C oszlop értékei alapján csinálok egy D oszlopot és a D oszlopot meg akarom tartani, de úgy, hogy az értékek megmaradnak akkor is a későbbiekben, ha a C oszlop elemeit változtatom.
Köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen processzort vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Napelem
- Villanyszerelés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest