- Huami Amazfit Bip okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Honor Play - játék az árakkal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Aktív témák
-
rogers
aktív tag
Ha gondolod, jöhet nekem is, nem túl sok idő elbíbelődni vele.
Csak zárójelben: ilyenkor iszonyú dühös vagyok, mert az egy dolog, hogy vkinek nem megy ezért vagy azért, de ilyen feladatokat aki kitalál az is megéri a pénzét :)
Szóval ha gondolod akkor tudok rászánni némi időt és leírni neked a lépéseket is ahogy kijött.
Vagy ha nem én, akkor aki megcsinálja neked, kapcsolja be a MACRO RECORDERt, úgy csinálja végig, abból azért több látszik. Ha más nem akkor a VisualBasic kódját kinyomtatva látható, hogy milyen funkciókat használtunk.
Még jobb, ha van vkinek pl. SNAGIT progija, azzal fel lehet venni AVIba, ahogy csinálod, ha kell, még hangot is tehecc hozzá, ha van mikrofonod, csabibabi meg hátradől és nézi és nézi és nézi és baromira okosodik :DD
Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest