- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
qpadb
csendes újonc
Sziasztok! Céges gépen Excelben kb. néhány hete hiába próbálok Ctrl+0-val oszlopot elrejteni, valamiért nem csinálja. Tudtok valami nyilvánvaló bugról, ami ilyet okozhat? Nálam Microsoft 365 Apps for Enterprise 16.0.14931.20724 fut most.
Shift+Ctrl+0 persze eddig se működött, ahelyett szépen bepötyögöm az Alt+O+C+U kombót.
Most Ctrl+0 helyett ráálltam az Alt+O+C+H kombóra. De azért mégis bosszantó, hogy már a Ctrl+0 se megy.
Safe mode-ba se megy, és add-in se fut. Win10-en van továbbra is. Angol nyelvűre van állítva a GUI (...a fenti kombók a régi angol Excel menüparancsai, amit MS365 most is elfogad).
u.i.: Ctrl+9 és Shift+Ctrl+9 ragyogóan működik, ahogy eddig is. Csak az ritkábban kell.
Köszi! -
qpadb
csendes újonc
válasz
Fferi50 #49141 üzenetére
Office nyelve nálam angol, de a Windows billentyűkiosztás magyar.
Így próbáltam már Ctrl+AltGr+, és hasonló kombinációkat minden variációban aminek köze lehet egyáltalán a pontosvesszőhöz, és semmi nem történt.+fun fact: Options/Proofing/AutoCorrect alatt van szép hosszú magyar korrekciós lista, amiben szerepel egy "ay" --> "az" szabály is. Most kézzel írtam cellába függvényt, és szépen átírta az oszlophivatkozást AY-ról AZ-re. Kösssz!
-
qpadb
csendes újonc
válasz
Fferi50 #49139 üzenetére
Igaz.
Ha az Office nyelvét magyarra állítom, akkor Ctrl+0-ra kapok dátumot.
Sajnos én angolul szoktam meg, így pedig tényleg sehogy se kapok dátumot. Asszem nem kezdem el újratanulni az egész Excelt magyarul, legfeljebb írok rá makrót - a szokott módon angolul...
Köszi! -
qpadb
csendes újonc
Sziasztok! Itt láttam egy kérdést, ami most is aktuális (Office 365, magyar billentyűzet):
Pontos időt Ctrl+Shift+. billentyűkombináció beírja cellába, ez rendben van.
Pontos dátumot viszont semmilyen billentyűkombinációval nem tudom cellába íratni. Tudtok segíteni? Több magyar oldal említi a Ctrl+0 billentyűkombinációt, de cellán belül (F2) az semmit nem csinál nálam. Nálatok az működik? Cellán kívül elrejti az oszlopot, de nem arra lenne most szükségem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest