Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
INTELligent
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy óriási kérésem!
Egy Excel makrót kellene megírni, ami azt tudja, hogy egy adott táblázat utolsó számokat tartalmazó sorát kördiagrammá alakítja, valamint az adott oszlopok első bejegyzésével(ha szöveges adat) begegyező adatokat zöldre színezi ( a táblázat első oszlopa irreleváns + a kördiagram neve megegyezik a az adott oszlop fejlécével).Aki tud segíteni, azt nagyon megköszönném!
-
INTELligent
senior tag
válasz
INTELligent
üzenetére
Vagy ha a cella melletti cellában lévő szöveg alapján is meg lehetne ezt csinálni, az is nagyon király lenne.

-
INTELligent
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni egy olyan problémában, hogy szeretnék egy olyan makrót, ami cellaszín (egyszer a kékeket, egyszer a zöldeket) alapján összegzi a számokat a cellában, hogy lehet ilyet csinálni?
(Sajnos még életemben nem programoztam Excelt - a 2013-as verziót használom -, és ez óriási mértékben megkönnyítené a dolgomat
)
Programozni már programoztam (csak alapfokon, C-ben), ez kb. egy if utasítás lenne ugye?Csak fogalmam nincs, hogy kell megcsinálni
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Sajnos még életemben nem programoztam Excelt - a 2013-as verziót használom -, és ez óriási mértékben megkönnyítené a dolgomat
)
Fferi50