-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nokri
csendes tag
Sziasztok!
adott egy hosszú lista, ahol a C oszlopban nevek vannak. a cégek végig nagybetűvel, a magánszemélyek kezdőbetűje nagy a többi kicsi.
hogyan tudom leszűrni akár adott oszlopban vagy egy képlettel egy következő oszlopban (pl. igen/nem - igaz/hamis) csak a cégeket vagy csak a magánszemélyeket? -
nokri
csendes tag
tudom hogy egyszerű, de nem találom sehol a megoldást.
hogyan tudom színnel/függvénnyel kiszűrni a két egymás melletti oszlop egymás melletti mezőjében a nem egyező nevűeket. a részben egyező nem érdekel. az lenne a cél hogy csak a pacsirta - baross típusú eltérések szűrhetőek legyenek -
nokri
csendes tag
Sziasztok.
Van egy dbf fájl, amit mindig 2003-as excellel szoktam megnyitni, majd "nézegetni" ebben 90 sornyi adat van.
Történt hogy ebből a dbf-ből 50 sort direkt töröltünk, a dbu.exe nevezetű programmal. A törlés alatt az értem, hogy "deleted" jelzéssel lett ellátva az a bizonyos 50 sor.
Majd a gépemre felrakták a 2010-es Excelt. A törlés előtti időszakból elmentett dbf fájlt (tehát a 90 sorost) ha megnyitom az új 2010-es Excellel, akkor is csak a nem törölt (tehát 30 sor) adatot látom.A kérdésem az hogy ez hogy lehetséges hiszen a régi, eredeti, dbf-et nyitom meg! (méretre is nagyobb)
Mit kell ahhoz és hol beállítani, hogy az eredeti 90 sor látszódjon.ui: maga a fájl biztosan tartalmazza a teljes 90sor adatot, hisz ha TC F3-al megnézem akkor is látszik, csak a 2010-es Excelben nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dacia topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Háztartási gépek
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest