Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jóna
tag
Üdv! Nekem beállítási problémám lenne az excelben. A probléma az, hogy az oszlopok betüi (A.B...) helyett számok vannak. Így egy adott cellára (1,1-el) kell hivatkozni nem (A,1-el). Hogyan tudom az eredeti állapotot visszaállítani?
-
Jóna
tag
Nekem is lenne egy kérésem. Van egy oszlopom és abba viszek be adatokat. Azt akarom, hogy a beírás után vizsgálja az excel a cella tartalmát! Tehát van egy adatom pl. A3-as cellába 25 fok és ezt akarom levizsgáltatni, hogy kisebb, mint 85 fok és ha kisebb, akkor a 25 fok más színnel jelenjen meg (pl. pirossal). Na erre szeretnék megoldást találni!
Előre is kösz a segítséget
-
Jóna
tag
Újabb probléma. Excel 97-et használok és a munkalapra szeretném rátenni a fájl elérési útvonalát. Jó lenne, ha az élőfejbe kerülne. (tehát meghajtó\könyvtárnév\fájlnév) Ha van valakinek ötlete...
-
Jóna
tag
A segítségeteket kérném egy egyszerű táblázat elkészítésében. Lennének olyan oszlopaim (több is, különböző helyeken), amiket nem szeretném, ha módosítva lennének (mivel kiszámolt eredmény van bennük). Tehát csak az eredmény legyen látható, és ne lehessen ezekbe a cellákba beleírni, módosítani! Hogy lehet ezt megvalósítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite Megkímélt állapot 100% akkumulátor
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Itthon 2003 van és ebbe már én is megtaláltam. De azért kösz!
Fferi50