- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erunosta
tag
Sziasztok újra!
Valami ötlet a fentebb említett problémámra?
#47976Összefoglalva
Rendszer: Win7 x64 Professional (+Classic shell) (teljes update)
Verzió: Office 2003 Professional (csak Word és Excel telepítve)
Én úgy nyitom meg az xls fájlokat, hogy külön ráklikkelek, akár több is fut egyszerre, külön ablakokban. Amiket külön is kezelt a rendszerem vagy az office, nem tudom. Tehát egyenként külön be tudtam zárni ami nem kellett. Mióta újratelepítettem a rendszert, ugyan külön ablakba nyilnak meg, de mikor bezárom az egyiket akkor mindet bezárja ami borzasztóan zavaró.
plusz infó: A windows tálcán egérrámutatással eddig külön láttam a tartalmakat kis ablakban, navigálni is egyszerűbb volt köztük. Most nem mutatja kis képben a tartalmakat csak egy XLS ikont. -
Erunosta
tag
Sziasztok!
Nekem egy őskövület Office csomagom van az Office 2003 angol. Nemrég újra kellet telepítenem az egész rendszerem (8 év után) egy durva összeomlás miatt. Windows 7 x64 Professional +Classic Shell.
Az előző rendszeremen, ami szintén ugyanez volt máshogy működött az ablak bezárás funkció. Akkor ott, ha egy excel file-ra klikkeltem hogy megnyissam mind külön ablakban nyílt meg és mikor az egyiket bezártam a többi nyitva maradt, ezt így szerettem.
Az újratelepített rendszeren szintén külön ablakban nyílnak meg, viszont most ha az egyiket bezárom az összes többit is bezárja ami borzasztóan zavaró.
Extra infó hogy most a tálcán a gyorsnéző (vagy minek hívják mikor az egered, ha ráviszed kicsibe mutatja az ablakot) nem mutatja a tartalmakat, ha egynél több van megnyitva, ez szintén látható volt az előző rendszeremen.
Segítsetek, mert már végignéztem mindent amit lehetett, de nem találom a megoldást. Azt se tudom, hogy ez most az Office beállítása vagy a Windows kezeli máshogy ezeket?A válaszokat előre is köszönöm.
Eru
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motoros topic
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest