- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Már az Oppo is kezdi
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
A két képletben a B ill. az A elé tegyél $ jelet.
Mivel 2007 előtti verziójú Excelt használsz, nem tudod megadni a tartományt, de az A oszlop formátumát át tudod másolni a többi oszlopodra, pl. a formátumfestő ecset segítségével. Vagy másolod az A oszlopot, kijelölöd a többi oszlopot, jobb klikk, irányított beillesztés, formátum.
-
ny.janos
tag
Ha jól értelmezem, akkor
- A oszlop adott celláját jelölni szeretnéd, ha az abban szereplő dátum mai, vagy múltbeli.
- Ha B oszlopban szerepel dátum (azaz a termék beérkezett), akkor vegye le a jelölést A-ról (értelmezésem szerint esetedben mindegy, hogy időben érkezett be vagy sem, mert ha B-ben dátum van, akkor nem szeretnéd A-t színezni. Ha rosszul értelmeztem, szólj!)
- Értelemszerűen ne legyen színezve A, ha az nincs kitöltve (én ezt úgy készítettem el, hogy másik színnel jelöltem, mellyel figyelmeztet, hogy nem került kitöltésre).A feltételes formázással jelölendő tartományt kijelölöd A oszlopban, és az alább formázásokat adod meg (a sorrendre figyelj):
-
mntn
tag
Közben rájöttem, nem gondoltam, hogy az üres cellát alapból kisebbnek nézi. De ha már itt vagyok, megkérdezném, hogy ti hogyan oldanátok meg a következőt.
Adott két oszlop: "hatarido" (A) és "teljesit" (B). "A" oszlop egy előre beírt későbbi dátum, amely adott napon a MA függvénnyel színezi a hozzá tartozó sort. (figyelmeztetésként, hogy hamarosan lejár)
A "B" oszlop egy teljesítési dátum, amely lehet a határidő előtti és utáni. Ehhez kellene olyat, hogy ha a határidő előtti a dátum, akkor ne fusson le az előző színezés, ha viszont utáni akkor meg vegye le róla. Remélem nem túl zavaros.
Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- Gumi és felni topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest