Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
A két képletben a B ill. az A elé tegyél $ jelet.
Mivel 2007 előtti verziójú Excelt használsz, nem tudod megadni a tartományt, de az A oszlop formátumát át tudod másolni a többi oszlopodra, pl. a formátumfestő ecset segítségével. Vagy másolod az A oszlopot, kijelölöd a többi oszlopot, jobb klikk, irányított beillesztés, formátum.
-
ny.janos
tag
Ha jól értelmezem, akkor
- A oszlop adott celláját jelölni szeretnéd, ha az abban szereplő dátum mai, vagy múltbeli.
- Ha B oszlopban szerepel dátum (azaz a termék beérkezett), akkor vegye le a jelölést A-ról (értelmezésem szerint esetedben mindegy, hogy időben érkezett be vagy sem, mert ha B-ben dátum van, akkor nem szeretnéd A-t színezni. Ha rosszul értelmeztem, szólj!)
- Értelemszerűen ne legyen színezve A, ha az nincs kitöltve (én ezt úgy készítettem el, hogy másik színnel jelöltem, mellyel figyelmeztet, hogy nem került kitöltésre).A feltételes formázással jelölendő tartományt kijelölöd A oszlopban, és az alább formázásokat adod meg (a sorrendre figyelj):

-
mntn
tag
Közben rájöttem, nem gondoltam, hogy az üres cellát alapból kisebbnek nézi. De ha már itt vagyok, megkérdezném, hogy ti hogyan oldanátok meg a következőt.
Adott két oszlop: "hatarido" (A) és "teljesit" (B). "A" oszlop egy előre beírt későbbi dátum, amely adott napon a MA függvénnyel színezi a hozzá tartozó sort. (figyelmeztetésként, hogy hamarosan lejár)
A "B" oszlop egy teljesítési dátum, amely lehet a határidő előtti és utáni. Ehhez kellene olyat, hogy ha a határidő előtti a dátum, akkor ne fusson le az előző színezés, ha viszont utáni akkor meg vegye le róla. Remélem nem túl zavaros.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Programozás topic
- Metal topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50