- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mutt
senior tag
válasz
Guitar14 #52796 üzenetére
Szia,
J-oszlop képlete:
=HA(2*SOR()<=DARAB2($A$1:$H$7);INDEX($A$1:$H$7;INT((SOR()-1)/4)+1;2*(MARADÉK(SOR()-1;4)+1));"")Ha az I-oszlop is kellene képlettel, akkor a képletben a 2*(MARADÉK(SOR()-1;4)+1) részt annyival kell módosítani, hogy 1-et ki kell vonni belőle, vagyis 2*(MARADÉK(SOR()-1;4)+1)-1
Ha esetleg lesz majd MS365-öd akkor pedig:
J-oszlop képlete. =OSZLOPHOZ(INDEX($A$1:$H$7;SORSZÁMLISTA(DARAB2(A:A));{2\4\6\8}))
I-oszlopé pedig: =OSZLOPHOZ(INDEX($A$1:$H$7;SORSZÁMLISTA(DARAB2(A:A));{1\3\5\7}))üdv
-
válasz
Guitar14 #43908 üzenetére
"Próbáltam a reg file-okat"
Remélem úgy érted, hogy csak az elsőt (mert ha egymás után lefuttattad a REG-eket, akkor az első létrehozta a bejegyzést, a második meg egyből ki is törölte...)
Sajnos más ötletem nincs, esetleg amit 2007-es Excel esetén írtam: [link]
"Arra felhívnám a figyelmet, hogy ez esetben, csak úgy nyithatsz meg munkafüzetet, hogy azt az excelből betöltöd. Az a megoldás, hogy ütök egy entert egy XLS-en és elindul az excel és automatikusan megnyitja az xls-t, az nem fog működni..."
-
válasz
Guitar14 #43881 üzenetére
Azt nem tudom, miket állítgattál már kínodban a DDE-nél, de próbáld eredeti állapotra visszaállítani elsőre.
1. Excel legyen bezárva
2. Az alábbi "kódokat" másold ki, illeszd be egy üres TXT fájlba és mentsd el REG kiterjesztéssel őket (ez fontos)
Az alábbi "kódot" mentsd el pl. excel_tobb_ablakban_fut.reg néven és futtasd.
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\14.0\Excel\Options]
"DisableMergeInstance"=dword:00000001Ezt a "kódot" meg mentsd el pl. excel_alaphelyzetbe.reg néven és ha szükséges (több ablakos helyett visszaállnál a régi állapotra) csak akkor futtasd.
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\14.0\Excel\Options]
"DisableMergeInstance"=-Kipróbálni nem tudom, mert nincs kéznél Office 2010, de remélem segít...
Ha műxik, akkor intézőből vagy Total Commander-ből stb stb indítva az Excel fájlokat, külön Excel ablakban kellene megnyílniuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Subaru topik
- NBA és kosárlabda topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest