- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotókon a Huawei Mate 80 hátoldala
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ny.janos
tag
Sziasztok!
Az elmúlt időszakban nem volt időm foglalkozni a válaszokkal, csak most tudtam rá időt fordítani.
Köszönöm a megoldási javaslatokat mind Fferi50-nek (#53054), mind Mutt-nak (#53061). Mivel olyan megoldást kerestem, amely a PQ M kódban „egyszerűen” alkalmazható, ezért Mutt megoldását jegyzem fel magamnak. (Makróban nem vagyok otthon és nem is szeretnék azt alkalmazni, mert később nem tudok hozzászagolni, ha valami változtatásra lenne szükség. Ettől függetlenül a javaslatot köszönöm.)
Valahogy éreztem én, hogy Mutt lesz az, aki tuti fog megoldással szolgálni és nem is tévedtem. Ha egyszer a tizedét tudni fogom PQ-ben, mint ő, akkor nyulat lehet velem fogatni örömömben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- NBA és kosárlabda topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- AeroCool Saturn 12F ARGB Pro 3db 120mm rendszer hűtő + 3 db jár hozzá+2 távirányitó +még 1 vezérlö
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest