Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Újabb részletes képeken a Google Pixel 10a
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Szia!
Köszönöm, azt gondolom, hogy értem.
(jó cucc)Viszont az index nem akarja kibontani csak az első oszlopot, nem tudom rávenni, hogy az összes, eredeti tömbben lévő összes oszlopot megadja. (sőt, nem tudom az általad mutatott {1,3} trükkel sem rávenni, hogy több oszlopot adjon vissza. Utóbbi esetben egymás alá sorolja a különböző oszlop elemeit, ahogy a sequence kijelölte a cél tömbböt. Ugyanakkor a a sequence-ben megadom az oszlopoknak a számát, akkor vízszintesen kezdi feltölteni a sequence tartományát az eredeti tömb első oszlopának adataival, amíg az a szűrő eredmény vektorában talál adatot, a tömb többi elemére HIV hibád ad.
-
föccer
nagyúr
Imádom a natív tömbfüggvényeket. Eddig az INDEX-et csak 1 bizonyos elem kiszedésére alkalmaztam (tipikusan HOL.VAN-al beágyzva), de asszem értem, hogy hogy működik. A lényege, hogy a SORSZÁMLISTA megnyit egy tömböt (példában 5 sor). Ezzel az INDEX-nek a sorszámára nem 1 bizonyos értéket adok, hanem egy üres tömbböt, ahová ő úgy érzi, hogy mindent bele kell pakolnia, ami csak belefér.
Jelen esetben a sorszámlista az útszéli lotyó, ki szétrakja, míg az index a kuncsaft, aki addig tölti, amíg meg nem telik

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsol Jeff Bezos űrinternete
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Revolut
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Watch S4 okosóra
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(jó cucc)
Fferi50